Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan, ‘’Ramazan’da dostluklar pekişiyor, lokmalar bölüşülüyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da gerçekleştirdiği iftar sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti

 Huzur, kardeşlik ve paylaşmanın en çok yaşandığı şu günlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’da gerçekleştirdiği iftar sonrası esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Çay eşliğinde sıcak ve samimi sohbetlerin olduğu birliktelikte, vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızla birlikte Ramazan’ı doyasıya yaşamak bize çalışma anlamında hem heyecan hem de güç veriyor. Halkla birlikte yapılan yerel yönetimin daha bereketli olacağını biliyoruz. Bu nedenle her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da dostluklarımız pekiştiriyor, lokmalarımızı herkesle bölüşüyoruz. Ramazan ayının bereketi de işte tamda buradadır” dedi.

 “RAMAZAN’IN BEREKETİ DÜNYAYI KUŞATSIN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’da ki esnaf ve vatandaş ziyaretinde ayrıca, “Ramazan’ın bereketi sofralarımızı, evlerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi, mahallemizi, şehrimizi, ülkemizi ve dünyayı kuşatsın. Halkımız ve bizler soframızı, ekmeğimizi paylaşıyor, hasbihal ediyoruz. Aynı zamanda yerel yönetimlerde bizler Büyükşehir olarak altyapıda, sosyal hizmetlerde, çevre yatırımlarında, fen işlerinde vatandaşımızla birlikte çalışıyoruz. En ücra sokaklarımızın alt yapısını yenilediysek, üst yapıda önemli hizmetler gerçekleştirdiysek bu sizlerin sayesindedir. Bu zamana kadar esnafımıza ve vatandaşımıza nasıl kulak verdiysek, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
32 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
42 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
83 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
45 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği