Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

DOĞAN, MUHTARLAR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Muhtarlarla değerlendirme toplantısında bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, muhtarlarla uyumlu bir şekilde güzel bir ekip olduklarını belirterek, “muhtarlarımız mahallelerimizde bizim gözümüz kulağımız” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, muhtarlarla Belediye meclis salonunda düzenlenen aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Belediye meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Doğan” göreve  geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlarımıza büyük önem verdik.

 ÖRNEK ALINAN BELEDİYE

  Türkiye’de ilk kez Muhtarlık Hizmet Masası’nı faaliyete geçiren belediyeyiz. Bu uygulamamız Bakanlık tarafından örnek alındı ve artık Büyükşehir Belediyelerinde Muhtarlık Daire Başkanlığı, ilçe belediyelerinde de muhtarlık müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı. Haftanın en az 2 gününü muhtarlarımızla birlikte mahalleleri karış karış gezip sorunları yerinde tespit ediyoruz. Sık sık muhtarlarımızla istişare toplantıları yapıyoruz. Muhtarlarımızla uyumlu güzel bir ekibiz. Onlarla birlikte çok çalışıp, güzel hizmetler yapıyoruz. Türkiye’nin en modern muhtar hizmet yerlerini yapan belediye olmanın da ayrı bir sevinci içindeyiz” şeklinde konuştu. Toplantıda muhtarlar, İzmit Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Bayraktar Muhtarı Arif Akdeniz de  Başkan Doğan’a, köyüne yapılan hizmetler için teşekkür etti. Toplantının ardından Başkan Doğan, muhtarlara Belsa’nın terasında iftar yemeği verdi.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı