Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

TÜRK OCAKLARINDA HAYIR İŞLERİ DEVAM EDİYOR

Ramazan ayında sadece ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere iftar yemekleri vererek bu ayın rahmetinden ve sevabından faydalanmayı amaçlayan Kocaeli Türk Ocağı mensupları bu ramazanda da önceki yıllar gibi örnek olacak iftarlar düzenlemeye devem ediyor.

Bu yıl 3. iftarınıda Köseköy'de dini eğitim alan öğrencilere veren Kocaeli Türk Ocakları yöneticileri, iftara katılan tüm öğrencilere Türk Yurdu dergisi hediye etti.

Amacımız asırlık çınar ocağımızın ve dergimizin milli ve manevi değerlere sahip öğrencilerimize tanıtmak diyen Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay DEMİR müminin niyeti amelinden hayırlıdır , bizim niyetimiz bu yaz ayında din eğitimini ihmal etmeyen kardeşlerimizi ihmal etmemek ve Türk Yurdu dergimizi tanımalarına vesile olmak diye ifade etti.

Ramazan ayında sadece ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere iftar yemekleri vererek bu ayın rahmetinden ve sevabından faydalanmayı amaçlayan kocaeli Türk Ocağı mensupları bu ramazandada önceki yıllar gibi örnek olacak iftarlar düzenlemeye devem ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.