Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kandemir” Grubun bir önemi yok”

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir, çekilen kura sonucu grubu değerlendirerek, hedefleri olan bir takım için grubun bir önemi olmadığını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerinde çekilen kura çekiminin ardından, Kırmızı Grup’ta Manisaspor,Aydınspor 1923, Diyarbakır B.Ş.BLD.Spor, Eyüpspor, Fatih Karagümrük A.Ş, Gümüşhanespor, İnegölspor,Kartalspor, Keçiörengücü, MKE Ankaragücü,Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu,Tepecikspor A.Ş,Tokatspor, Tuzlaspor ve Bucaspor takımlarıyla eşleşen Kocaeli Birlikspor’dan grupla ilgili ilk açıklama kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir’den geldi.

İyi Bir Kura Çektiğimize İnanıyorum

Kocaeli Birlikspor kulübü başkanı Fahrettin Kandemir yaptığı açıklamada,” Kuralar kulübümüze hayırlı olsun. İddialı takımlar için bence grubun fazla bir önemi yok. Ama geçen sezonu değerlendirirsek bizim bulunduğumuz grup diğer gruba göre daha zorluydu. Bu sene daha iyi bir kura çektiğimize ben inanıyorum. Onun için grubumuzdaki her takım bizim için önemli. Bizde 1.Lig’e çıkma yolunda bu yılda iddiamızı sürdüreceğiz. Hedefimiz geçen sene olduğu gibi bu yılda PTT 1 Lig.”dedi.

Transfer Görüşmeleri Devam Ediyor

Teknik Direktör İsmail Ertekin ile prensipte yolları ayırdıklarını belirten Kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, resmi olarak bu hafta Ertekin ile yolları ayırdıktan sonra, görüştükleri birkaç teknik direktörden biriyle önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını ifade etti. Transfer görüşmeleriyle de ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Kandemir kısmet olursa hafta sonuna kadar iç transferdeki görüşmelerin tamamını bitirerek, dış transfere yönelmek istiyoruz. Bayram öncesi de dış transferi bitirerek. Bayram sonrası sorunsuz bir şekilde kampımızı yapacağız.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Körfez’de Gerçekleştirildi
DERİNCE
6 Kez Görüntülendi.
Derince’de Üreten Belediyecilik Modeli Hayata Geçiyor
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Feci Kaza: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti
SİYASET
152 Kez Görüntülendi.
CHP Körfez İlçe Başkanı, Gülseren Solmaz Görevden Alındı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale: 154 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Binden Fazla Bina Riskli Yapı Statüsünde