Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Cansu Yoğun Bakımdan Çıktı

Umuttepe mevkiinde meydana gelen feci trafik kazasında, kolu kopan 15 yaşındaki Cansu Çelik, geçirdiği 2 başarılı ameliyat sonucu yoğun bakımdan çıkartılarak özel odaya alındı

Kocaeli’de oldukça geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı ve Kocaelispor eski Başkanı Muammer Çelik’in 15 yaşındaki kızı Cansu Çelik yaklaşık 2 hafta önce Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören bir yakınını ziyaret etti. Ziyaret sonrası yine kendisi ile aynı kişiyi ziyarete gelen bir tanıdığının motosikletine binerek İzmit’e doğru yola çıktı. Cansu Çelik’in de üzerinde bulunduğu motosiklet, geri dönüş yolunda hususi bir otomobil ile çarpıştı. Kazada Genç kızın hırkası motosikletin tekerleğine sıkıştı ve genç kızın kolu koptu. Kaza sonrası yoldan geçmekte olan bir sürücü hemen aracını kenara çekti ve kolu kopan yaralı genç kızı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kız burada yapılan ilk müdahale sonrasında, helikopterle İstanbul’daki Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 AMELİYAT GEÇİRDİ

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan ilk müdahale sonrasında İstanbul’a sevk edilen Cansu Çelik, götürüldüğü hastanede hemen ameliyata alındı. Hastanede bulunan El Cerrahisi Kliniğinde Doç. Dr. Kahraman Öztürk ve ekibi tarafından yaklaşık 8 saat süren ameliyat oldukça başarılı geçti. Genç kızın omzundan itibaren kopan kolu yerine dikildi. Ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Cansu için umutlu bekleyiş başladı. Bekleme süresinde herhangi bir aksaklık ile karşılaşmayan doktorlar, önceki gün Cansu’yu tekrar ameliyata aldı. Açık yaraları kapatıldı ve kolun genel durumu kontrol edildi. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayan Cansu ameliyat sonrasında özel odaya alındı.

ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR

Kızını ameliyatlar sırasında bir an olsun yalnız bırakmayan Muammer Çelik “Oldukça zorl bir süreçti. İlk ameliyat sonrası bir bekleme süresi vardı. Çok şükür o doldu. Kızım ikinci ameliyatı oldu. Şu anda yoğun bakımdan çıktı ve özel odaya alındı. Tabii ki kolunun tam olarak sağlığına kavuşması için en az 5 veya 6 ameliyat daha olacak. Ama süreç oldukça başarılı geçiyor. Tekrar bizi arayan, mesaj atan ve buraya gelerek geçmiş olsun diyen ve bizler için tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
TEKNOLOJİ
34 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
235 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Anne ve Kızı Evlerinde Ölü Bulundu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol Konforu İçin Hızlı Müdahale
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde, İntihar Vakası