Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Ellibeş Yarışlar Öncesi Tesiste İncelemelerde Bulundu

Gölcük Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği Rahvan At Yarışları öncesi Başkan Ellibeş Tesislerde incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci de hazır bulundular.

Gölcük Yarışlara Süper Tesisleriyle Hazır  
Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Rahvan At Yarışları Konaklama Merkezi, ilçemize şehir dışından gelecek olan jokeylere ve misafirlere kapılarını sonuna kadar açtı. 
Tesis hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Rahvan At Yarışları sahasındayız. Malumunuz bu bölgemizde geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yetiştiriciliği çok yoğun. Türkiye’nin muhtelif yerlerinde ve Gölcük’te her yıl düzenli olarak yapılmakta olan koşulara Gölcüklü vatandaşlarımız da iştirak etmekte. Bizde Gölcük’te yapmış olduğumuz At Koşusu sahasıyla Kocaeli’nin ve Türkiye’nin örnek bir sahası halinde getirdik. Ve Türkiye’deki Rahvan At Yarışlarının finali de yıllardır Gölcük’te koşulmakta. Bu bölgenin, koşu sahasının en büyük ihtiyaç birisi de uzaktan gelen yarışçılarımızın atlarının ve at sahiplerinin barınacağı mekanların eksikliğiydi. Hem atlarımızın kalabileceği,  hem de at sahiplerinin kalacakları misafirhane bitmiş durumda. İnşallah 9 Ağustos’ta koşulacak olan Türkiye finalinde atlarımızı ve gelecek misafirlerimizi bu bölgede ağırlamanın mutluluğu içerisinde olacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni Ağırladı
EKONOMİ
30 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt Fiyatlarına Enflasyon Etkili Zam Geldi
EKONOMİ
4 Kez Görüntülendi.
Emekli ve Memur Maaşlarına Enflasyon Düzenlemesi
KOCAELİ
19 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Süper Enduro Heyecanı Başlıyor
KOCAELİ
27 Kez Görüntülendi.
İzmit Körfezi Deniz Festivali Dolu Dolu Geçti
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Korudu
KÖRFEZ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Meclisi’nden Dergideki Karikatüre Tepki
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 300 Bin Dal Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi
İZMİT
198 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Geleneksel Oyun Etkinlikleri Başladı