Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

“Canım Kardeşim” Kocaeli Fuarı’na geldi

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde her hafta olduğu gibi bu hafta da bir çocuk etkinliği vardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı’nda her cumartesi günü çocukları çizgi film karakterleri ile buluşturuyor. Çocuklar ve ailelerin neşeli bir hafta sonu geçirdiği etkinlik, bu hafta TRT Çocuk kanalında yayınlanan “Canım Kardeşim” adlı çizgi dizi karakterleriyle devam etti.
MÜGE VE MİNE
TRT Çocuk kanalında yayınlanan ve çocukların büyük ilgisini çeken “Canım Kardeşim” adlı çizgi dizi karakterleri, Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde çocuklarla buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Canım Kardeşim Çocuk Etkinliğinde çocuklar, Müge ve Mine adlı iki kardeş ile kedileri Mıncır’ın maceralarını merakla izledi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Mıncır’ı yanlarına alarak dünya yolculuğuna çıkan Mine ve Müge’nin çevre duyarlılığı, empati, farklılıklara saygı duyma gibi davranışlar konusunda çocuklara önemli mesajlar verdiği etkinlik çocuklar tarafından merakla ve zevkle izlendi. Çocukların sevdikleri kahramanları sahnede görebildiği, onlarla birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıktığı gösteri kıpır kıpır danslarıyla tüm çocuklara eğlenceli zaman geçirtti.


Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında