Körfezli askerlere ‘hayırlı tezkereler’

Körfez Belediyesinin hayata geçirdiği ‘Hayırlı Tezkereler’ projesi kapsamında, askere gidecek Körfezli gençler evlerinde ziyaret ediliyor, küçük hediyeler takdim ediliyor

Körfezli askerlere ‘hayırlı tezkereler’

Körfez Belediyesinin hayata geçirdiği ‘Hayırlı Tezkereler’ projesi kapsamında, askere gidecek Körfezli gençler evlerinde ziyaret ediliyor, küçük hediyeler takdim ediliyor

12 Mart 2018 Pazartesi 12:32
Körfezli askerlere  ‘hayırlı tezkereler’

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdiği talimat üzerine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde başlatılan ‘Hayırlı Tezkereler’ projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş, proje kapsamında ilçede oturan asker adaylarını ve ailelerini çat kapı ziyaret etti.

MUTLU OLDULAR

Başkan Yardımcısı İsa Taş ve beraberindeki heyet ilk olarak Hacı Osman Mahallesi’nde Raci ve Gülşen Değer çiftinin oğlu Ömer Faruk’a ‘hayırlı tezkereler’ dedi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan ziyaret sonrasında ikinci adres Hacı Osman Mahallesi gençlerinden Okan ve Sema Bayram çiftinin oğulları Batuhan oldu. Acemi birliği için İzmir’e gidecek olan Batuhan’a ‘hayırlı tezkereler’ çantası takdim edildi.

TÜRK BAYRAĞI VE ÇANTA

Kirazlıyalı’da oturan ve ziyaret sonrasında askere giderek birliğine teslim olan Burak’a da Körfez Belediye Meclis üyesi Pınar Uysal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş Türk bayrağı ve hediye çantası takdim etti. Askerlere hediye edilen çanta içerisinde onların günlük ihtiyaçlarına giderebileceği malzemeler yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38