Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

YENİDEN MİLLİ MÜCADELE Mİ ?

En son kongrede ;  Ahmet Efendi der ki ;                                                                                                                                       
'' Biz iktidara gelirsek ülke de terör bitecek
Analar ağlamayacak.                                                                                                                                                                    
Yolsuzluk ,hırsızlık -yoksulluk son bulacak.                                                                                                                              
Ülkede Kamu Düzeni ve Güvenliği Sağlanacak.''
Allah bu insanlara akıl fikir versin. 13 küsür yıldır ben miyim iktidarda ? Şu an başta olan kim ?
Nasıl olsa % 40 küsür insan ne derseler inanıyor. Onlarda bunun farkında . Konuş da ne konuşursan konuş.Bir kitle düşünmeden evet demeye zaten hazır.
Vatandaş da der ki :
Ülkenin anasını ağlattınız. Taviz verdiniz, pkk yı beslediniz ,büyüttünüz. Kol kola göz göze MEGRİ MEGRİ türküler söylediniz . Ülkeyi etnik gruplara ayırdınız. Ülke soyuldu ,bölündü . Şimdi tek başına iktidar olmak ve paçayı kurtarmak için yalan ve riyaya sığındınız. Her gelen örgütle kanka oldunuz ,sonra da bizi kandırdılar diyorsunuz.Allah aşkına nedir bu rezalet ? Böyle devlet adamlığı hiç görmedik !
Bizde diyoruz ki ,tekrar başa gelirseniz , ne Türk ,ne de Türkiye kalacaktır. Alt birimlerdekiler bile ,bizim mahalledeki beyaz partili bile Türkiye ismi kalkmalı diyor.Neden diyoruz? Türkiye demekle ırkçılık yapılıyormuş.Bu kelimenin kökü Türk ya... Pkk istedi, Ne mutlu Türk'üm diyene ! Ve Andımızı kaldırdınız. Şimdi anayasanın ilk dört maddesine kafayı taktınız. Allah sizlere inşallah fırsat vermeyecektir.Ülke bu olumsuzluklarda '' Yeniden Milli Mücadeleye'' doğru mu gidiyor ? Sorusunu sormak yerinde bir soru olacaktır...
Demirtaş da hemen hemen aynı şeyleri konuşuyor. ''Ay yıldızlı bayrakla yürüyüş yapmak ırkçılıktır .''diyen Demirtaş , neyin peşindedir ? Pkk paçavrası ile mi yürünmesi lazım acaba ?
Devlet Bey ise ,''Kürt kardeşimle pkk yı karıştırmayalım. Bunları birbiri ile karıştırmak ihanettir ''diyor. Doğru ve net bir ifade...
Devlet Bahçeli'nin daha atak olmasını, daha çok halk içinde olmasını, daha çok çevresindeki bazı insanlara dikkat etmesini , vekil sıralamalarında tabanın sesine kulak vermesini, daha karizma davranmasını ,daha pratik olmasını hep yazıp ,çizip istemişizdir.
Bu hususlar başlı başına tartışılır.Ancak şu an hiç zamanı değildir. Herkesin seçime odaklanması lazımdır.
Devlet Bahçeliyi acımasızca çok eleştirenlere şunu söylemek lazım: Devlet Bey ne demişse doğru çıkmıştır. Söylediği her şeyde haklılık payı yüzde yüzdür. Şu an bu adamlar Devlet Bahçeli'nin çeyreği kadar ülke meselelerinde haklı olsalar ,şu karmaşa da yer yerinden oynardı ve bu adamlar daha çok yıllarca işgal ettikleri makamlarda kalırlardı. O yüzdendir ki,sevmesiniz de , bazı şeyleri eleştirsekte şu an Bahçeli madem MHP 'nin başında ve seçime çok az kaldı ,tüm haklı söylemlerini desdekleyip , çalışmaktan başka yapacak hiç bir şey yoktur.
Ülkemiz yıllardan beri,Türk kelimesi ile kavgalı bir grup tarafından yönetilmektedir.Bu millet artık anlamalı; bu ülkede, Türk İslam Ülküsüne inanmış , yüzde yüz milliyetçi bir hükümete şiddetle ve acilen ihtiyaç vardır. Yeniden Milli Mücadele fikrine herkes artık ısınmalı ve gereği de yapılmalıdır...
Saygılarımla...
Yorumlar