Helal olsun Ali Çakır’a

Ak Parti’de şu dönemde en omurgalı insan Ali Çakır çıktı.

Helal olsun Ali Çakır’a

Ak Parti’de şu dönemde en omurgalı insan Ali Çakır çıktı.

20 Şubat 2014 Perşembe 18:22
Helal olsun Ali Çakır’a
 Ak Parti’de şu dönemde en omurgalı insan Ali Çakır çıktı. Yine direkt konuya daldım ama dayanamadım. Bu kadar çıkar ve menfat ilişkisinin döndüğü siyasette biri çıktı hem de delikanlının alası biri” Ben sizin bahşettiğiniz yeri istemiyorum” dedi. Ali Çakır’dan söz ediyorum. Delikanlı adamdan.

Ak Partililere başkan adayları meclis listesine girmeyecek denmişti. Ama son anda listeye soktular. Ne oldu. Kızılca kıyamet koptu. Birilerinin kuyuruğu öyle acıdı ki, başladılar bağırmaya. Vay efendim bize de söz verilmişti de bizi koymadınız onları koydunuz. Ahan da istifa ediyorum dedi ve bir çırpıda gidiverdi. Hem de yavrusunu bırakıp da gitti bu omurgasız siyasetçiler.

Ama Ali Çakır öyle yapmadı. Ben listede yokum dedi ve çekildi. Bir çok yerde Ak Parti’den istifa etti söylemleri yayılsa da o bunu da yapmadı. Hem de partiye yeni katılan isimlerden biri olmasına rağmen. Ama partinin en iski isimleri, hatta başkanları istifa edip küserken o delikanlı gibi davrandı. Omurgalı davrandı. Dik durdu. Eğilmedi.

Biraz yaşananlara da bakmak lazım. Ak Parti Körfez’de yaşananlar tam bir kısa metrajlı film gibi. Çıkar, menfaat, makam hırsı, ego ne ararsan var. Güç dağılınca yapı da dağılıyor böyle. Herkes bir yerden çekiştirmeye başladı. Yerini beğenmeyenler, listeye giremeyenler, istediklerini bulamayanlar hepsi gidiyorum dedi. Önceden bunlar yaşanmış mıydı? Hayır. Peki neden şimdi herkes istifanın ve çekilmenin peşine düştü? Çünkü AK Parti Körfez’de güç dağıldı. Herkes bu gücü eline geçirmenin peşinde. Eline geçiren yapıyı yeniden inşa edecek.

Ama Ali Çakır bu gücü elinin tersiyle itti. Ben bu şekilde yokum dedi. Bence kazanan oldu. Siyasette bazen kaybetmiş gibi görünenler çok şey kazanır. Ali Çakır da bunlardan biri olacak. Gelecekte değeri artan siysasetçilerden biri olacak. Bir çok Ak Partilinin yapamadığı yaptı. Bana kalırsa Ak Parti’nin parlayan yıldızı oldu.

Bakın buraya yazıyorum. Ak Parti’ningelecekteki en iddialaı ilçe başkanı Ali Çakır’dır. Karşısına çıkan rakiplerine karşı en az bir sıfır öndedir. Çünkü duruşu ile kazanmıştır. Güven vermiştir. Erdemli davranmıştır.

Tekrar tebrikler. Helal sana Ali Çakır. 

Son Güncelleme: 23.02.2014 14:37
Anahtar Kelimeler:
OlsunHelalAliÇakır’a
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38