Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün,temsilcilerini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı.

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün,temsilcilerini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı.

09 Mayıs 2024 Perşembe 10:02
Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün,temsilcilerini ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı. Müteahhitler Birliği, Müşavirler Derneği ve İç Mimarlar Odası temsilcileri, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler ve sorunlar ele alındı.

Müteahhitler Birliği, Müşavirler Derneği ve İç Mimarlar Odası temsilcileri, Kocaeli Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. İnşaat sektörünün önemli bir paya sahip olduğu Kocaeli’de, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı. Sektör temsilcileri, Kocaeli Ticaret Odası’nın destekleriyle sektördeki sorunların çözümüne katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı ise, Müteahhitler Birliği, Müşavirler Derneği ve İç Mimarlar Odası temsilcilerine teşekkür ederek, sektördeki işbirliğinin önemine değindi. Toplantı sonunda, sektör temsilcileri ve Kocaeli Ticaret Odası yönetimi arasında işbirliği ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi konusunda mutabakata varıldı.

Kentin istişare noktası Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya, devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde, olağan genel kurul sürecini tamamlayarak yeniden güven tazeleyerek Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı seçilen Oğuzhan Keleş, yeni yönetimi, Kocaeli Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yaşar A. Durmaz, dernek yönetim kurulu üyeleri, TMMOB İç Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Mehmet Murat Sevindik ile şube yöneticileri, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte konuklarını ağırlayan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “KOTO olarak ilimiz yararına faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü diyalog kurmayı ve işbirliği yapabilmeyi önemsiyoruz. Görüşmelerimizde, ekonomi başta olmak üzere kentimizin sosyal ve kültürel hayatına odaklanarak, somut fikirler geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Ziyaretleri ve görüşleriyle Odamızın çalışmalarına ışık tutan konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38