Körfez Yarımca'da ilginç kaza

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Körfez Yarımca'da ilginç kaza

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

01 Mayıs 2016 Pazar 15:35
Körfez Yarımca'da ilginç kaza

 Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde Balıkçı Sitesi’nin bahçesine uçan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İzmit istikametinden hızla gelen Aykut Demirci (34) yönetimindeki 16 FD 733 plakalı otomobil ile bir anda aşırı hızla yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil önce yol kenarında bulunan park halindeki 34 AR 8709 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra hızla bahçeye yönelen otomobil, demir çitleri kırıp sitedeki birinci kat balkonuna vurduktan sonra yine hızla yaklaşık 15 metre uçtu ve karşı duvara vurarak bahçeye indi.

İKİ YARALI

Korkunç kazada otomobil adeta hurdaya dönerken, şoför Aykut Demirci ve yanında bulunan Senem Demirci (31) ağır şekilde yaralandı. Yaralılar vatandaşlar ve olay yerine gelen itfaiye tarafından güçlükle çıkartılarak ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan iki kişinin de durumlarının ağır olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Yaralanan iki kişinin de Körfez’de ikamet ettiği öğrenildi. Öte yandan apartman sakinlerinin kaza esnasında deprem olduğunu sandıkları, bu nedenle kendilerini dışarı attıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 05.05.2016 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38