Sağlık çalışanlarına MHP ve CHP'den tam destek

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ile Tabipler Odası Başkan Yardımcısı Fatih Çağlar MHP ve CHP’yi ziyaret ederek 13 Mart’taki eylem ile ilgili bilgilendirerek destek vermeye davet ettiler.

Sağlık çalışanlarına MHP ve CHP'den tam destek

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker ile Tabipler Odası Başkan Yardımcısı Fatih Çağlar MHP ve CHP’yi ziyaret ederek 13 Mart’taki eylem ile ilgili bilgilendirerek destek vermeye davet ettiler.

11 Mart 2015 Çarşamba 09:48
Sağlık çalışanlarına MHP ve CHP'den tam destek
 Sağlık çalışanlarına MHP ve CHP'den tam destek

 13 Mart’ta yapılacak iş bırakma eylemi hakkında günün ilk ziyaretini MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye gerçekleştirdi. Çeker MHP ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada, “Sağlık çalışanlarında bıçağın kemiğe dayandı ve çalışma şartlarının her gecen gün daha da kötüye gidiyor. Fazla, esnek, kuralsız çalışmaya, taşeronlaşmaya hayır demek için, sağlık çalışanına insanca yaşayabileceği emekliliğe yansıyan bir ücret ve yıpranma payı verilmesi için sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkat çekilmesi noktasında hükümete bir uyarı olması adına 13 Mart’ta iş bırakıyoruz” dedi. MHP İl Başkanı Ünlü, “MHP olarak sivil toplum örgütlerinin söylediklerine, dillendirdikleri talepleri dikkate alırız. Dinleriz, söylediklerine önem veririz. 13 Mart’ta sağlık çalışanlarının yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için yapılacak İş bırakma eylemini destekliyoruz. Eylemde MHP olarak yerimizi alacağız. Ak Parti sağlık sektöründe yapmış olduğu uygulamalar ile oy aldı. Şimdi ise sağlık sektöründe uyguladığı olumsuz politikaları ile sonunu hazırlıyor. Bu olumsuz politikaları sonucu hükümet iş başından gidecektir” diye konuştu. Çeker ve Çağlar daha sonra CHP İl Başkanı Altınyuva’yı makamında ziyaret etti. CHP de Kocaeli Tabip odası Başkan yardımcısı Fatih Cağlar yaptığı konuşmada “ Sağlıkta dönüşüm programı ile iktidara gelenler sağlığı iflas etme noktasına getirdiler, Biz sağlık çalışanları olarak 13 Mart Cuma günü iş bırakıyoruz. Halkımızdan bize destek vermesini istiyoruz. CHP’de Cuma Saat 14.00 da İl Sağlık Müdürlüğünün önünde yapacağımız basın açıklamasına ve aynı gün saat 18.00 yapılacak beyaz yürüyüşe davet ediyoruz. Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer çeker ise, “Halkımızın parası yoksa hastanelerden hizmet alamıyor, hastaneler ücretsiz bakıyor gibi gözüküyor ama ücreti eczaneler tahsil ediyor. Paranız yoksa muayene olduktan sonra ilacı alamıyorsunuz” dedi.

‘DESTEK VERECEĞİZ’

CHP İl Başkanı Altınyuva ise davete icabet edeceklerini eyleme destek vereceklerini ve beyaz yürüyüşe katılacaklarını ifade etti. Vatandaşın sıkıntılarının farkında olduklarını ve vatandaşın sıkıntılarını birebir çektiklerini ifade eden Altınyuva, “Vatandaş olarak sıkıntıların farkındayız. 37 yıl önce de talep edilen hakların hala gündemde olması sağlıkta devrim yaptık diyenlerin ayıbıdır. CHP olarak tüm gücümüzle sağlık çalışanlarının yanındayız. 13 Mart’ta gerçekleşecek olan iş bırakma eylemi ve basına çıklamasına CHP olarak katılım sağlayacağız” şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 11.03.2015 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38