Doğan “kendimi değil kentimi düşünüyorum”

Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimseyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yapılan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor

Doğan “kendimi değil kentimi düşünüyorum”

Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışını benimseyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yapılan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor

24 Şubat 2014 Pazartesi 10:02
Doğan “kendimi değil kentimi düşünüyorum”
 Başkan Doğan “ Hesap Veriyoruz” adını verdiği sunumların sonuncusunu Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

 

“HİZMETTEN GURUR DUYUYORUM”

 

Tepeköy Mahallesi 166.ve 168 ada sakinleri için gerçekleştirilen sunuma İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Ak Parti Tepeköy Mahalle Temsilcisi Veysel Togay, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen ve Ada yöneticileri Vehbi Çelik ve Yusuf Yılmaz ile çok sayıda vatandaşın katıldı. Sunumda İzmit’e hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Doğan “milletvekilliği yaptığım dönemden bu güne kadar her zaman İzmit’in İzmitlilerin hakkını korumaya onlar için çalışmaya gayret ettim. Kendimi değil kentimi düşündüm” dedi

 

“ÇOK ÇALIŞTIK, SÜREKLİ ÜRETTİK”

 

İzmit için çok çalışıp, İzmit için sürekli üreten bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade eden Başkan Doğan mahallede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Verdiği tüm sözleri tutarak, İzmit'i ileriye taşımak için tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Doğan, "Yaptığımız işlerde en büyük destekçimiz halkımız. Sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

 

“HERKESİN BAŞKANIYIM”

 

“Bizler sağcısı solcusu muhafazakarı, liberali ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızın hizmetine koşuyoruz. Sabah erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar bu şehirde yaşayan herkes için çalışıyoruz. İzmit durmadan çalışabilen, sahada hizmet sevdası için koşan, çalışan belediye başkanlarına layık. Eski nesil belediyecilik anlayışı artık geride kalmıştır. Gün laf üretme değil, hizmet üretme günüdür” dedi.

 

TEPEKÖY’Ü YENİLEDİK

 

Tepeköy Mahallesi’nde yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Doğan “Tepeköy Mahallemize içinde muhtarlık, sağlık birimi, İzmek kursları ve emekli odası olan mahalle konağı yaptık. Yeşil alanlarımızın bakımı yaparak mahallemize yeni parklar ve çardaklar kazandırdık. Mahallemizde bulunan okulların ve camilerimizin çevre düzenlemesi ve ihtiyaçlarına destek verdik. Mahallemizi güzelleştirmek için sokaklarımızı dekoratif aydınlatmalarla nakış nakış işledik. Sarıkamış Anıtı’nı hizmete açtık. Yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek. İnşaat çalışmaları hızla devam eden kapalı pazarımızı hizmete açacağız. Çocuklarımıza spor sahası voleybol basketbol sahası yapacağız” dedi.

 

DOĞAN’A MİNNETARIZ

 

Mahallede yapılan çalışmalar için Başkan Doğan'a teşekkür eden site sakinleri istek ve taleplerini de iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a minnettar olduklarını ifade ettiler.

 

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38