2016 Körfez İçin Yatırım Yılı Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odasının 2015 yılı son Meclis Toplantısına katıldı.

2016 Körfez İçin Yatırım Yılı Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odasının 2015 yılı son Meclis Toplantısına katıldı.

25 Aralık 2015 Cuma 10:14
 2016 Körfez İçin Yatırım Yılı Olacak
Körfez Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya çok sayıda Körfezli iş adamı katıldı. Mustafa Efe başkanlığında yapılan 2015 yılının son meclis toplantısında Belediye Başkanı İsmail Baran, 20 aylık süre zarfında Körfez’e yapılan yatırımlardan bahsetti. 2016 yılının ise yatırım yılı olacağını ifade eden Başkan Baran planlanan projeleri de Körfezli iş adamlarına aktardı.
Başkan Baran Körfez Ticaret Odasının Toplantısına Katıldı
Meclis Başkanı Mustafa Efe’nin, açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinin tek tek oylanarak kabul edildiği meclis toplantısında KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe meclis üyelerine hitaben bir konuşma yaptı. Mustafa Efe gerçekleştirilen Meclis Toplantısına katılan Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. Efe, “Aralık ayı meclis toplantımızı Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın katılımı ile birlikte yapıyoruz. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
Marka Kent Körfez
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada, 2016 yılını yatırım yılı olarak ilan etti. Başkan Baran, “Yerel yönetimler olarak kentimizin ve ilimizin genel itibari ile kalkınması için çok yoğun çaba içerisindeyiz. Çok önemli projeler hayata geçiriliyor. Körfez marka kent olma yolunda önemli adımlar attı” dedi.Toplantı ilerleyen bölümlerde Körfez’in ticaret adamlarının soru cevap şekliyle devam etti. Sorulara büyük bir titizlikle cevap veren Başkan Baran, Körfez’e yapılacak olan yatırımları Körfez Ticaret Odası üyeleriyle paylaştı.

Son Güncelleme: 28.12.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38