Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor

Körfez Belediyesi, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmeleri için parklara güvenlik kameraları yerleştirmeye devam ediyor.

Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor

Körfez Belediyesi, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmeleri için parklara güvenlik kameraları yerleştirmeye devam ediyor.

14 Mayıs 2024 Salı 09:04
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor

Körfez Belediyesi, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmeleri için parklara güvenlik kameraları yerleştirmeye devam ediyor. Son dönemde artan hırsızlık ve güvenlik sorunlarına karşı önlem almak amacıyla yapılan bu çalışmalar, parkların daha güvenli hale gelmesine katkı sağlıyor. Belediye yetkilileri, güvenlik kameralarının parklarda bulunan vatandaşların güvenliğini sağlamak ve olası olaylara hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Parklara yerleştirilen güvenlik kameraları, 24 saat boyunca kayıt yaparak olası suç ve hırsızlık olaylarının önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, kameralar sayesinde parklarda bulunan çocukların ve gençlerin de daha güvenli bir ortamda vakit geçirmeleri sağlanıyor. Belediye yetkilileri, vatandaşların parklarda rahatça vakit geçirebilmeleri için güvenlik önlemlerinin sürekli olarak artırılacağını ve parkların daha güvenli hale getirilmesi için gerekli çalışmaların devam edeceğini vurguluyor.

Körfez Belediyesi, parklara yerleştirdiği güvenlik kameraları ile vatandaşların güvenliğini sağlarken aynı zamanda suç oranlarını da düşürmeyi hedefliyor. Vatandaşlar da bu güvenlik önlemlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, parklarda daha huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmekten dolayı mutlu olduklarını belirtiyor. Belediye yetkilileri, vatandaşların güvenliği için ellerinden geleni

Huzurlu, güvenli yaşam alanları oluşturmak, çocukların ve ailelerinin güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi ilçe genelinde parklara yerleştirdiği güvenlik kamerası sistemlerini yeniledi. Yapılan çalışma kapsamında; 23 Nisan Koray Şener Parkı, Şehit Abdülsamet Özen Parkı, Yunus Emre Parkı, Azmi Akyol Parkı, Fatih Sultan Mehmet Parkı, Prof. Osman Badraslı Parkı, Akşemsettin Parkı, Orhan Alimoğlu Parkı, Orhan Alimoğlu Parkı, Erdoğan Ülker Parkı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Hüda Coşkun Parkı, Hacı Bektaş Veli Parkı, Aşık Veysel Parkı, Prof. Dr. Osman Durmuş Parkı, Sarmaşıkdere Parkı, Veli Kaygın Parkı ve Mustafa Eser Parkı’nın güvenlik kameralarının sistemleri yenilendi ve güvenli hale getirildi.

24 SAAT KAYIT ALTINDA
Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, parklar modern hale getirilirken, çocuklar için daha güvenli olması amacıyla başlatılan kamera uygulamasıyla kamera sayısı da arttırıldı. Çalışmalar neticesinde alınan karar ile ilçenin farklı yerlerinde bulunan park ve bahçelerin hâkim noktalarına yerleştirilen güvenlik kameraları 7 gün 24 saat kayıt yapıyor.
Vatandaşlar; parklara yerleştirilen güvenlik kameralarına www.korfez.bel.tr üzerinden canlı olarak erişim sağlayabilecek.

Son Güncelleme: 16.05.2024 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38