banner28
banner23
banner36

Başkan Baran Ağadere Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezin en yoğun caddelerinden olan Ağadere caddesi esnafıyla birlikte kahvaltılı sohbet programı düzenledi

Başkan Baran Ağadere Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfezin en yoğun caddelerinden olan Ağadere caddesi esnafıyla birlikte kahvaltılı sohbet programı düzenledi

09 Eylül 2014 Salı 12:37
Başkan Baran Ağadere Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu
 Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltı programında güzel bir birliktelik örneği yaşandı.Kahvaltı programına Ağadere esnafı büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediyesinin özel olarak her esnafa yolladığı davetiyeyle programa davet edilen Ağadere esnafı düzenlenen programla ilgili memnuniyetlerini ifade ettiler. Kahvaltı programına; Trabzon Ortahisar Kaymakamlığına atanan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, belediye birim müdürleri ve çok sayıda Ağadere esnafı katıldı.
Öztürk “Bu tür Programları Sık Sık Yapacağız”
Yapılan kahvaltının ardından konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, “Programımıza katılan tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ederim. Körfezde uzun bir aradan sonra tekrar iç içe hep beraberiz. Bu tür etkinliklerle bir araya gelerek hem kaynaşma fırsatı bulurken hem de taleplerimiz üzerinde fikir birliği sağlama şansına sahip oluyoruz. Bu etkinliği düzenleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Bu Buluşma Örnek Bir Buluşmadır
Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, geçmişte de bir çok esnaf kahvaltısına katılmış olmasına rağmen böyle bir kalabalığı ilk defa gördüğünü belirtirken; “Burada siz değerli esnaf kardeşlerimizle birlikte bir araya geldik. Sizlerle aynı masada olmaktan onur duyuyorum. Hem ben kendim hem de Belediye Başkanımız esnaflık yaptı. Bu buluşma örnek bir buluşmadır, ben burada esnafımızı tebrik ediyorum. Sizlerin buraya gelmesi sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Başkanımız da ekibiyle burada bulunuyor. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Başkan Baran “Hizmet Etmek Bizim Öncelikli Anlayışımızdır”
Esnafla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, esnafla el ele verilerek çalışmaların devam edeceğine vurgu yaptı. Körfezin en işlek caddelerinden olan Ağadere Caddesi esnafı Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ilgiyle dinlediler. Belediye Başkanı Baran; yapılması planlanan çalışmalarla ilgili esnafa yönelik olarak anketler düzenlendiğini ifade ederken çalışmaların şekillenmesinde esnafın isteklerini göz önüne alacağını ifade etti. Başkan Baran; “Esnaflarla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bizimle bu güzel ortamı paylaştığınız için ben şahsım ve Körfez Belediyesi adına yürekten teşekkür ediyorum. Bizler sizler gibi yıllarca esnaflık yaptık. Birçoğunuzla güzel muhabbetlerimiz ve dostluklarımız var, birbirimizi tanıyoruz. Sizlerin halini en iyi anlayan bir kardeşiniz olarak, Belediye Başkanınız olarak sizlerle hasbıhal etmek sizlerin isteklerini yerinde dinlemek ve bunlara çözüm üretmek için siz değerli dostlarımızla birlikteyiz. Bizim yola çıktığımız zaman ilk söylediğimiz sözümüz “ Halka Hizmet Hakka Hizmettir” sözdür. O sebeptir ki hizmet etmek bizim öncelikli anlayışımız olmuştur. Sizlere hizmet etmek için daha önce Ağadere caddemizde neler yapabiliriz, bölgemizin eksikleri nelerdir diyerek anket çalışması gerçekleştirdik. Bunları göz önüne alarak projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Kocaeli’nin en büyük düğün salonu olacak projemizde yakında tamamlanacak. Toplam 3 bin kişilik olacak düğün salonu toplam 6 bin metre karelik bir alanda altı otopark üst tarafına iş merkezi olacak şekilde bir projeyi hayata geçiriyoruz. Bu devasa proje Kocaeli’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bu büyük projenin inşaatına sizlerinde gördüğü gibi başladık. Halkımız yeşil alanların genişlemesini peyzaj çalışmaların arttırılmasını istiyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren en önem verdiğimiz çalışmalardan birisidir. Tütünçiftlik viyadük altı peyzaj çalışmasında sona gelindi. Bu tür çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu projelerimiz bittiği zaman Ağadere caddemizin birçok problemi çözülmüş olacak. Körfez büyük bir ilçe, bu büyük ve güzel ilçemize güzel projeler hazırlayıp hayata geçiyoruz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantımız başlangıç olacaktır.” diye sözlerini sonlandırdı. 
Şirinoğlu “Gelecek Körfez için çok parlak olacak”
Trabzon Ortahisar Kaymakamlığına atanan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu Ağadere caddesinde yaptığı konuşmada Ağadere esnafının kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Kaymakam Şirinoğlu toplantının çok faydalı olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti, “Ağadere caddesindeki her esnafın yüzlerini ve simalarını hiçbir zaman unutmayacağım. Çok zaman buralardan geldik geçtik, sıra geldi veda etmeye. Ben hiçbir zaman sizleri unutmayacağım” diyerek sözlerine şöyle devam etti. Çok samimi ve içten bir belediye başkanınız var bu dönemin çok farklı bir dönem olacağına inanıyorum. Daha ilk aylar olmasına rağmen bunu size inanarak söylüyorum. Gelecek Körfez için çok parlak olacak” dedi. Körfez Kaymakamı Şirinoğlu Ağadere esnafına kitap hediye etti. Hediye ettiği kitapları teker teker imzalayan Şirinoğlu “ Benim sizlere hediye edeceğim en güzel tatlıdır kitaplar” diyerek Körfezlileri bilimselliğe ve ileri görüşlülüğe davet etti. Kaymakam Şirinoğlu sözlerine şöyle son verdi, “5 yıl boyunca gösterdiğiniz saygı ve sevgi için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığımız bu toplantı çalışmaların şekillenmesinde yararlı olacağına inanıyorum.” diyerek sözlerine son verdi.
Son Güncelleme: 10.09.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38