Körfez Devlet Hastanesi ek binası hızla yükseliyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Körfez'de yapımı devam eden

Körfez Devlet Hastanesi ek binası hızla yükseliyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Körfez'de yapımı devam eden

05 Mayıs 2025 Pazartesi 08:17
Körfez Devlet Hastanesi ek binası hızla yükseliyor


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Körfez'de yapımı devam eden “Körfez Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası” inşaatını inceledi. İnşaat politikası gezen protokol üyeleri, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Körfez Devlet Hastaneleri'nin ek binasısı hızla yükseldiği görüldü.

Başkan Söğüt, Kocaeli Milletvekili Prof.Hülagü. Başkan Söğüt, inşaatın kaba montajını ve bundan sonraki süreçte iç düzenleme ve ince işçiliklerin gerçekleştirileceğini belirtti.

Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hülagü ise, ortaya çıkan hızlı bir şekilde tamamlanacağını ve bölgesel halka en iyi şekilde hizmet vermeyi reddetmeyi ifade etti. Körfez Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 54 yataktan oluşan ve içerisinde 15 poliklinik, 3 genel1 lokal ameliyathane, kadın doğum, endoskopi, yoğun bakım üniteleri ve acil bölümü bulunmaktadır. İnşaatın Körfez'e sağlık alanında büyük bir katkı sağlanacağı belirtiliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38