Başkan Baran Makamında Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halka iç içe olmasının yanı sıra dernekler, vakıflar ve kurumlarla olan ilişkisiyle de dikkat çekmeyi sürdürüyor

Başkan Baran Makamında Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, halka iç içe olmasının yanı sıra dernekler, vakıflar ve kurumlarla olan ilişkisiyle de dikkat çekmeyi sürdürüyor

23 Kasım 2016 Çarşamba 16:28
 Başkan Baran Makamında Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

 Başkan Baran Makamında Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor  

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  halka iç içe olmasının yanı sıra dernekler, vakıflar ve kurumlarla olan ilişkisiyle de dikkat çekmeyi sürdürüyor  

Sivil Toplum Kuruluşları ile yakından ilgilenen Başkan Baran, Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel ve yönetimini, Erbakan Vakfı Körfez İlçe Başkanı Vedat Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini, Kirazlıyalı Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Çırpan ve dernek yöneticilerini makamında konuk etti.      
Deniz Ticaret Odası, Başkan Baran’ı Ziyaret Etti

Kentin gelişiminde aktif rol oynayan Oda Kuruluşlarına büyük önem veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel ve beraberindekileri makamında ağırlayarak gündeme dair konularla ilgili istişare etti.
İsmail Baran gerçekleşen ziyarette; “ Halkımızla her daim iç içe olarak, belediye başkanlığını vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Belirli zaman aralıklılarıyla STK’larımızın temsilcileriyle buluşarak, İlçemizin dinamik kurumlarının fikirlerini istek ve taleplerini dinliyoruz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Baran Erbakan Vakfı İle Bir Araya Geldi
Vakıfları, Oda Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını makamında ağırlamayı sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Erbakan Vakfı Körfez İlçe Başkanı Vedat Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında bir araya geldi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Baran , “ Vakıflarımız ile birlikte çalışmalarımızı uyum içinde yürütüyoruz. Körfezimizin yükselmesinde vakıflarımızın, STKlarımızın büyük katkısı var. İstikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğimizden hiç şüphem yok. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim “ ifadelerini kullandı.

Derneklerimizi Önemsiyoruz “
Kirazlıyalı Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Çırpan ve dernek yöneticileri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı Belediye binasında ziyaret etti. Derneklere verdiği önemi her platformda dile getiren Başkan Baran , “ İlçemizde bulunan derneklerimizi önemsiyor ve çalışmalarımızı aktif olarak yürütüyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunuyoruz. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim “ dedi.  Dernek Başkanı İbrahim Çırpan ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a desteklerinden dolayı çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 23.11.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38