Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Körfez Belediyesi Personeli Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdigi iftar yemeğinde buluştu. İftar programında belediye personeli aileleriyle birlikte iftar açtı.

Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Körfez Belediyesi Personeli Belediye Başkanı İsmail Baran’ın verdigi iftar yemeğinde buluştu. İftar programında belediye personeli aileleriyle birlikte iftar açtı.

20 Temmuz 2014 Pazar 16:43
 Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Düzenlenen iftar yemeğine Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, Birim Müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Manevi duyguların yoğun yaşandığı iftar yemeği öncesi Kur’an Kerim okundu. Başkan Baran, iftar öncesi, masaları tek tek gezerek personelin hatırını sordu, onlarla sohbet etti.

Baran: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Yarımca Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Başkan Baran, personelle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘ Ramazan, paylaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Bizde çalışma arkadaşlarımızla rahmeti paylaşalım istedik. İftar yemeğimize katılan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Sizlerin desteğiyle yeni dönem itibarıyla Körfezimize hizmet etmek gibi büyük bir görev üstlendik. “Gülen Başkan Gülen Körfez” sloganıyla çıktığımız bu yolda  Körfez’e hizmet üretmek ve halkımızı mutlu etmek üzere bir araya gelen büyük bir aileyiz. 5 yıl boyunca Körfez halkımıza birlikte hizmet edeceğiz. Allah birliğimizi bozmasın.” diye konuştu.

Başkan Baran Gazze’de yaşanan katliama dair üzüntüsünü dile getirerek “Acımız büyük. Buram buram zulüm kokan İslam toprakları, kan revan içinde zulüm görmeye devam ediyor. Biz burada rahat bir şekilde iftar sofralarımızda iftarımızı yaparken, Gazze’de çocuk, kadın yaşlı demeden kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne yazık ki kardeşlerimiz zulüm altında can veriyorlar. Gazze’deki kardeşlerimiz için dua etmeliyiz. Rabbimden barış ve kardeşliğin dünyanın her yerine hakim olmasını diliyorum” dedi.

İftara katılan personel ve aileleri düzenlenen programdan dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti. Çocuklarında unutulmadığı iftar programında tüm çocuklara horoz şekeri dağıtıldı ve çocuklar palyaçolarla doyasıya eğlendiler.

 Mahalle İftarları Devam Ediyor

Diğer yandan ilçede düzenlenen mahalle iftarları kapsamında bir yenisinin 19 Temmuz Cumartesi günü Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde düzenleneceğini belirten Başkan Baran, iftar yemeği sonrası 21.15’te Tütünçiftlik sahilde Dursun Ali Erzincanlı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek şiir dinletisine tüm Körfez halkını davet etti.

Son Güncelleme: 21.07.2014 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2014-07-20 18:21:10

tebrikler baskan

banner39

banner37

banner38