Daha iyi hizmet etmek için yeni hedefler koyuyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek adına önümüze her gün yeni hedefler koyuyoruz” ifadelerini kullandı

Daha iyi hizmet etmek için yeni hedefler koyuyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek adına önümüze her gün yeni hedefler koyuyoruz” ifadelerini kullandı

08 Ekim 2018 Pazartesi 11:58
Daha iyi hizmet etmek için  yeni hedefler koyuyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle gezileri ile hem bölgede yapımı devam eden yatırımları inceliyor hem de vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet ediyor. Mimar Sinan Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyarette; Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Makamımızın kapısı hep açık. Bazen belediye binamızda sizleri ağırlıyoruz bazen de biz sizlere konuk oluyor ve talep, önerilerinizi dinliyoruz” dedi.

KENDİMİZİ YENİLEDİK

Körfez’e daha iyi hizmet etmek adına her gün önlerine yeni hedefler koyduklarını belirten Başkan İsmail Baran, “Hizmet etmek, her gün yeni şeyler yapmak ve yeni hedefler koymaktan geçiyor. Görevi devraldığımız gün bu sözü söylemiştik. Çok şükür 4 yılı aşkın sürede de hedefimizi her geçen gün büyülttük; 400 milyon lirayı aşkın yatırım ile Körfez’i geliştirirken güzelleştirdik” dedi.

TÜM PARKLARIMIZDA OLACAK

Esnaf ziyaretleri sırasında çocukları ile birlikte yolda yürüyen bir anne de Başkan İsmail Baran’a parklara koyulan kameralar dolayısıyla teşekkür etti. Parkların daha güvenli hale gelmesinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Yılsonuna kadar tüm parklarımızda güvenlik kameralarımız olacak” dedi. Başkan İsmail Baran, vatandaşların taleplerini dinledi ve not aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38