'Getir karneni, al kitabını'

Daha önce bir günlük cirosunu Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayan Yurt Market'in sahibi Metin Yurt'tan bir güzel kampanya daha:

'Getir karneni, al kitabını'

Daha önce bir günlük cirosunu Bayırbucak Türkmenlerine bağışlayan Yurt Market'in sahibi Metin Yurt'tan bir güzel kampanya daha:

27 Ocak 2016 Çarşamba 12:09
'Getir karneni, al kitabını'

Haydi çocuklar!.. Şimdi okuma zamanı... Al karneni, koş markete... Kitabın hazır... Göster karneni, al kitabını... Değerlendir tatilini...Koş!.. Koş!..

 

Daha önce bir günlük cirosunu Suriye Sınırları içinde bulunan soydaş Bayırbucak Türmenlerine bağışlayan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan Yurt Market'in sahibi Metin Yurt, bir kampanya daha başlattı. Öğrencilere yönelik yapılan bu kampanyada, karnesini götüren her bir öğrenciye, kitap hediye ediyor. Yüzlerce çeşit kitap, markette öğrencileri bekliyor. Hadi çocuklar markete, kitap almaya.

 

Amacının okumaya teşvik etmek olduğunu belirten Metin Yurt, 'Özellikle son yıllarda az okuyan, az düşünen nesiller yetişiyor. Bu durumu tersine çevirmek gerekiyor. Çok okuyan, iyi düşünen nesillere ihtiyacımız var. Bu yüzden herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bu amaçla bu kampanyayı başlattım. Kocaeli'nin neresinden gelirlerse gelsinler, karnesini gösteren her bir öğrenci, çeşit çeşit kitaplardan birini seçerek alabilir. Bu kampanya yarıyıl tatili bitene kadar devam edecek."dedi.

Son Güncelleme: 28.01.2016 12:30
Anahtar Kelimeler:
Getir KarneniAl Kitabını
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38