banner28

Hayat kadını annesi olduğunu öğrenince...

Körfezli bir genç, arkadaşından aldığı hayat kadının numarasını arayıp pazarlık yaptı

Hayat kadını annesi olduğunu öğrenince...

Körfezli bir genç, arkadaşından aldığı hayat kadının numarasını arayıp pazarlık yaptı

17 Eylül 2014 Çarşamba 09:39
Hayat kadını annesi olduğunu öğrenince...
 40 TL’ye anlaşan genç, kadınla buluşmak için yer verdi. Ancak anlaştığı kişinin annesi olduğunu öğrenen şahıs sinir krizi geçirdi. Körfez’de yaşayan 23 yaşındaki genç, buluştuğu hayat kadını öz annesi çıkınca sinir krizi geçirdi! İddialara göre Körfez Esentepe Mahallesi’nde arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli genç, hayat kadınıyla birlikte olmak istedi ve bunu bir arkadaşına söyledi.
TELEFON NUMARASINI ARKADAŞINDAN ALDI
Arkadaşından bir hayat kadınının telefonu alan O.D. isimli genç, hayat kadınıyla pazarlık yapmaya başladı. 100 TL’den fiyat açan hayat kadını en son 40 TL’ye ilişkiye razı oldu. Telefonda "Araban var mı? Ücretimi peşin isterim" diyen hayat kadını, konuştuğu gençle buluşma yerinde beklemeye başladı. Yürüyerek buluşma yerine genç O.D. gördüğü manzara karşısında dondu kaldı. Hayat kadının annesi olduğunu görünce sinirden gözyaşlarını tutamadı. Annesi ise olay yerinden hemen şehir içi minibüsüne binerek bölgeden uzaklaştı.
‘ŞOK OLDUM’
Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise, “Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük.  Çevremde tanıdıklarım annemin hayat kadını olduğunu söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirlendim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip gitti” dedi.

Son Güncelleme: 17.09.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38