banner28
banner23
banner36

İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel’den Başkan Baran’a Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran makamında eşi Bilge Baran ile birlikte Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri makamında ağırladı

İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel’den Başkan Baran’a Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran makamında eşi Bilge Baran ile birlikte Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri makamında ağırladı

18 Eylül 2014 Perşembe 09:50
İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel’den Başkan Baran’a Ziyaret
 Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede eşi Bilge Baran ile birlikte Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki yönetimini karşılayan Başkan Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tunçel, “Körfez Kadın Kolları İle Sık Sık İrtibatta Halindeyiz”
Başkan Baran’a hediyelerini takdim eden Tuncel “Belediyelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Birbiri ardını izleyen yoğun seçim takvimi nedeniyle tebrik ziyaretinde bulunamadık. Yoğun seçim çalışmalarından ve en son Cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmalarından dolayı ziyaretlerimize ara vermiştik. Şimdi bu ziyaretlerimize tekrar sizinle başladık. Körfez Kadın Kolları ile sık sık irtibatta halindeyiz. Eşiniz ile kadın kollarımız çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Yapılan bu çalışmalar adına Körfez Kadın Kolları yönetimine eşiniz hanımefendi Bilge Baran’a ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Baran, “Kadınlarımızın Varlığını Bilmek Bizlere Güç Katmaktadır”
Belediye Başkanı İsmail Baran kendilerini ziyarete gelen Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ve yönetimine bir kez daha yaptıkları ziyaret için teşekkür etti. Siyasette bayanların ayrı bir yer teşkil ettiğini hatırlatan Başkan Baran, “Son cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi tüm seçimlerde omuzlarında önemli bir yük ile görev yapan hanım kardeşlerimi tebrik ediyorum. Körfez’de yakalanan yüksek oy oranında pay sahibi olan, ev ev kapı kapı gezen bayanlarımızı unutamayız. Türkiye siyasetinde gerek ülkemiz gerek Körfezimiz için yaşanabilir dünya bırakma hedefiyle çalışan kadınlarımızın varlığını bilmek bizlere güç katmaktadır. Tabi ki bizleri ziyaretiniz onurlandırmıştır. Bundan sonraki süreçte birlikte hareket ederek halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermeden yolumuza devam etmeliyiz. Biliyoruz ki, Bu hedefi ortaya koyarken temel beklentimiz vatandaşlarımızın memnuniyetidir. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir.” dedi.Belediye Başkanı Baran, yapılan samimi sohbetin ardından Kocaeli Kadın Kolları yönetimine başarılı çalışmalarının devam edeceğine inancının sonsuz olduğunu ifade etti. Daha sonra Bilge Baran’ın eşlik ettiği yönetim kurulu üyeleri Körfez Belediyesi Tütünçiflik Sosyal Tesislerinde yemekli toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda süreç değerlendirmesi yapılırken planlanan çalışmalar hakkında konuşuldu. Oya Tunçel yapılan genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galip gelerek yapılan özverili çalışmalardan dolayı tüm Kadın Kolları üyelerine teşekkür etti.
Son Güncelleme: 18.09.2014 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38