İlimtepe Cazibe Merkezi Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, yapmış olduğu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

İlimtepe Cazibe Merkezi Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, yapmış olduğu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

02 Nisan 2015 Perşembe 13:58
 İlimtepe Cazibe Merkezi Olacak

Düzenlenen mahalle ziyaretine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halka hizmet anlayışı ile gece gündüz Körfez halkının yanında olan Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem, İlimtepe mahallesini ziyaret etti.

Dev Proje Körfez’e Hayat Verecek

Başkanlar esnafı ziyaret ederek İlimtepe Mahallesi ziyaretine başladı. Bölgeye yapılacak yeni yatırımlarla İlimtepe Mahallesi tam bir cazibe merkezi haline gelecek. İlimtepe’de 210 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek “İlimpark Projesi” ile Körfezlilerin aileleri ile birlikte her türlü aktiviteyi gerçekleştirebilecekleri yeni bir alan oluşturulacak. Projesiyle Körfez halkını heyecanlandıran İlimpark projesini Başkan Baran gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara anlattı.

Başkan Baran, “Halkımızın Memnuniyetini Gördükçe Mutlu Oluyoruz”

Esnafı tek tek ziyaret ederek hal hatır soran Başkanlar, esnafa hayırlı işler diledi. Neşeli geçen ziyarette mahalle sakinleri Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’e büyük ilgi gösterdi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da samimi şekilde sohbet eden Başkanlar, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Sık sık not alarak halkı dinleyen Başkanlar, çocuklarla da yakından ilgilendi. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Körfez’i cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Hasta ve yaşlıları ziyaret eden Başkanlar, samimi şekilde gerçekleşen sohbette hal hatır sorarak sorunlarını dinledi. Hasta ailelerinden durumları hakkında bilgi alan Başkanlar Hasta ve yaşlılardan dualar aldı.

Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Körfez’i yaşanabilir bir şehir haline getiren Belediye Başkanı İsmail Baran’a mahalle sakinleri teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Baran, geçen bu süre zarfında Körfez’de yapılan başarılı çalışmaların sebebini birlik ve beraberliğe bağladı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Körfez’i turlayarak halkın taleplerini beraber dinleyen ve çözüme kavuşturan Başkan Baran, Körfez’de birlik ve beraberlik içerisinde hem ziyaretlerimiz hem de çalışmalarımız devam edecek, dedi.

Badem, “Halkımızın Yanında Olmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ise, her gün bir mahalleyi ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerin önemine dikkat çekti. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafı ziyaret ettiklerini belirten Badem, “Ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek. Halkımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Belediye Başkanımız ile birlikte Körfez’i adım adım dolaşıp vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 02.04.2015 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38