banner28

Körfez Belediyesi’nde Vergi Affı Başvuruları Başladı

Körfez Belediyesi, çıkarılan yasa gereği vergi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların başvurularını almaya başladı

Körfez Belediyesi’nde Vergi Affı Başvuruları Başladı

Körfez Belediyesi, çıkarılan yasa gereği vergi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların başvurularını almaya başladı

10 Ekim 2014 Cuma 10:41
Körfez Belediyesi’nde Vergi Affı Başvuruları Başladı
 6552 Sayılı Kanun kapsamında getirilen yasa gereği geniş düzeyli vergi affından yararlanmak isteyen mükelleflerin, Emlak-Çevre Temizlik Vergisi ile Körfez Belediyesine borcu bulunan vatandaşların başvuru işlemleri başladı.

Son Başvuru Tarihi 01 Aralık 2014

Kurban Bayramı öncesinde TBMM tarafından kabul edilerek Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğü giren 6552 Sayılı Kanun kapsamında aftan yararlanmak isteyen mükellefler, başvurularını Körfez Belediyesi Gelir- Tahsilat Şefliği’ne yapabilecekler. 01 Aralık tarihine kadar devam edecek başvurularda mükellefler, ilgili kanun kapsamında  Körfez Belediyesi’ne Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi nedeniyle taksitlendirme imkanından yararlanabilecekler. 

Ödemelerde Büyük Kolaylıklar Sağlanıyor

Körfez Belediyesi'ne başta emlak olmak üzere çevre temizlik borcu olanlar 01 Aralık 2014'e kadar başvurması halinde borçlarını 36 taksitle ödeyebilecekleri, peşin ödeme yapmak isteyenlerin ise avantajlı indirim imkanından faydalanabilecekleri bildirildi.

Başkan Baran, “Kaçırılmayacak Bir Fırsat”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Torba yasasından faydalanmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Baran, hükümetin çıkardığı torba yasadaki affın borçlular için önemli bir imkan olduğuna dikkat çekerek başvuru süresinde Körfez Belediyesine müracaat edilmesini, zamanında başvurmayanların aftan faydalanamayacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 10.10.2014 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38