Körfez sevgimiz çalışma enerjimizi arttırıyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa konuk oldu. Başkan Söğüt, “Körfez’e olan sevgimiz, çalışma enerjimizi de arttırıyor” dedi

Körfez sevgimiz çalışma enerjimizi arttırıyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa konuk oldu. Başkan Söğüt, “Körfez’e olan sevgimiz, çalışma enerjimizi de arttırıyor” dedi

13 Mayıs 2020 Çarşamba 18:42
Körfez sevgimiz çalışma enerjimizi arttırıyor”

Körfez Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanarak vatandaşa ulaştırılıyor. Bu kapsamda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de son olarak Harun Beyaz’ın ilahi ve ezgiler seslendirdiği programa konuk oldu. İlahilerin seslendirdiği programda, Körfez’de yapılan çalışmalar da konuşuldu.

KENT İÇİN ÖNEMLİ PROJELER

Göreve gelir gelmez ilk olarak devam eden projeleri tamamlamak için çalışma başlattıklarını ve stratejik planı hazırlayarak yol haritasını belirlediklerini söyleyen Başkan Şener Söğüt, “Sarnıç Han’da tapuları teslim ettik, yönetim oluşturuldu ve hareketlilik artacaktır. İlimtepe Kültür Merkezi’nde çok az bir işimiz kaldı. Hereke Kalesi de tamamlanıyor ve kent için önemli bir tarihi yapı gün yüzüne çıkmış olacak.

HER ALANDA ÇALIŞMAMIZ VAR

Altyapıda, tarımda, çevrede, ulaşımda, eğitimde, kültür ve sanatta, sporda  Körfez’i en iyi noktaya ulaştırmak adına projelerimiz hazır. İlçemizin en önemli sorunlarından biri alt yapıydı, bu kapsamda Büyükşehir Belediyemiz ihaleyi yaptı ve ilk olarak iki mahallemizde çalışma başlayacak. 

KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ

Koronavirüsle mücadele noktasında da çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kamu kurumlarımız ile tüm önlem ve tedbirleri aldık. İlçemizin her noktasında dezenfekte işlemleri gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi ve yaşlılarımıza destekler sunduk. 

GIDA KOLİLERİNİ TESLİM ETTİK

Zor durumda olan vatandaşlarımıza destek olmak adına talepte bulunan hemşehrilerimize gıda kolilerini teslim ettik. Şimdi ikinci kez kendilerine gıda kolilerini ulaştıracağız. Biz birlikte hareket eden güçlü bir milletiz. Zor günümüzde el ele olacağız ve bu günleri geride bırakacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.05.2020 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38