Körfez’de Kar Başka Bir Güzel

Körfez’de yağan kar, kentte ayrı bir güzellik kattı. Körfez’in genelinde etkili olan kar yağışı, ilçeyi bembeyaz örtüye bürüyerek güzelliğiyle büyüledi.

Körfez’de Kar Başka Bir Güzel

Körfez’de yağan kar, kentte ayrı bir güzellik kattı. Körfez’in genelinde etkili olan kar yağışı, ilçeyi bembeyaz örtüye bürüyerek güzelliğiyle büyüledi.

05 Ocak 2016 Salı 11:20
 Körfez’de Kar Başka Bir Güzel
Kar yağışına en çok çocuklar sevinirken, yetişkinlerde karın keyfini çıkardı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte kentte farklı görüntüler ortaya çıktı. Kimi vatandaşlar çocuklarıyla birlikte parklarda kartopu oynarken, bazı çocuklarda eğimli olan bölgelerde kayak yapmayı tercih etti.

Körfez’de Kar yağışı Sebebiyle Kartpostalları Aratmayacak Manzaralar Oluştu

Yeşil alanların, ağaçların, binaların karla kaplanmasıyla kentte muhteşem kar manzaraları oluştu. Geçtiğimiz günlerde etkisini göstererek Kocaeli’yi beyaza bürüyen kar yağışı vatandaşların ve özellikle çocukların yüzünü güldürdü. Karın Körfez’e gelmesiyle birlikte eğitim-öğretime ara verilirken bu fırsatı değerlendiren çocuklar karın tadını doyasıya kadar çıkarttı.

Hereke Beyaza Büründü

Tarihi ve kültürel yapısı ile Hereke bölgesini beyaza bürüyen kar yağışı kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu. Körfez’in fotoğraf sanatçıları ise en güzel kareyi yakalamak için Körfez’in genelinde fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler. Hereke’de, tarihi evlerin ve günümüz yapıların üstünde biriken karlar, kartpostalları aratmayan görüntülere sahne oldu.

Ayrıca Körfez genelinde ulaşımın aksamaması ve normal hayatın sorunsuz bir şekilde ilerlemesi Körfezliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkili olan yoğun kar yağışına rağmen çalışmalarıyla ilçe halkını mağdur etmeyen Körfez Belediyesi, vatandaştan tam not aldı. 

Son Güncelleme: 05.01.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38