banner28
banner23
banner36

MESLEK LİSESİ GELECEK GARANTİSİ

KÖRFEZ TİCARET ODASI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI VE KOMİTE MÜŞTEREK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

MESLEK LİSESİ GELECEK GARANTİSİ

KÖRFEZ TİCARET ODASI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI VE KOMİTE MÜŞTEREK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Aralık 2021 Cuma 09:18
MESLEK LİSESİ GELECEK GARANTİSİ

Körfez Ticaret Odası Aralık Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantı devamında ise yılda iki sefer gerçekleştirilen Komite Müşterek Toplantısına devam edildi. İl ve İlçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kocaeli İl Ticaret Müdürü, Körfez Belediye Başkanı ve Körfez Kaymakam’ı da çeşitli bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantıda Aralık Ayı faaliyet raporunu aktaran KTO Başkanı Recep Öztürk ekonomik değerlendirmelerde bulundu.

ÖZTÜRK ‘’PAYDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’’

İl ve İlçe protokolünün yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “paydaşlarımızın görüş ve talepleri çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi daha nitelikli hale getiriyor, bu geri bildirimleri alarak daha katma değerli işler üretiyoruz” dedi.

ÖZTÜRK “PİYASALARIN STABİLLEŞMESİ VE ÖNGÖRÜLEBİLİR OLMASI EN BÜYÜK ARZUMUZ”  

Tacir ve tüccarın her zaman taleplerini , sorunlarını ve çözüm önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlara ulaştırdıklarını belirten Öztürk “öngörülebilir ve sabitleşmiş bir kur ve piyasa için istikrarın sağlanması yolunda alınan tedbirlerin başarıyla devam etmesini diliyoruz.”

ÖZTÜRK “GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZİN HEYECANI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR”  

Aralık ayı içerisinde genç girişimcilerin kendilerini ve faaliyetlerini tanıtmaları amacıyla düzenlenen iş geliştirme toplantısına gençlerin yoğun katılımlarından memnun olduğunu ifade eden Öztürk “gençlerimizin daha yakın sosyal ve ekonomik ilişkiler kurarak önce ilçemiz içindeki işbirliğimizi artırmayı hedeflediğimiz bu tarz etkinliklere yoğun ilgi göstermeniz bizleri çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor” dedi.

İL PROTOKOLÜ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Körfez Ticaret Odası’nın düzenlemiş olduğu toplantıya Körfez Kaymakamı, Körfez Belediye Başkanı, Sanayi İl Müdürü, Ticaret İl Müdürü, Doğu Marmara Gümrük Bölge Müdürü, Kültür ve Turizm İl Müdürü, KOSGEB İl Müdürü, MARKA Genel Sekreteri, Körfez Hava Radar Mevzi Komutanı, Jandarma İlçe Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Vergi Dairesi Müdürü ve Oda Başkanları ile üyelerin yoğun katılımları ile gerçekleşti.

Körfez Ticaret Odası çalışmalarını çok yakından takip eden Körfez Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin, her zaman tacir ve tüccarın yanında olduklarını ve her türlü desteği sağlamak için seferber olduklarını belirtirken halen daha tehlikesi devam eden koronavirüs karşısında halkımızın tedbirleri en üst seviye de uygulaması için çağrıda bulundu.

Körfez Ticaret Odası’nın üyelerinin ihracatını geliştirmek için sıra dışı işlere imza attığını belirten Körfez Belediye Başkanı Sayın Şener Söğüt Körfez İlçesini güzelleştirmek için yaptıkları faaliyetlerin ve yatırımların bir sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantıda söz alan Ticaret İl Müdürü Sayın Veysi Uzunkaya Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis’ini başarılı çalışmalarından ötürü kutlayarak “her zaman Oda üyelerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi. Sözlerine devam eden Uzunkaya “ fırsatçılara fırsat vermeden işini düzgün yapan tacir ve tüccarımıza desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

YIL BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRİLEN ODA FAALİYETLERİ ÜYELER TARAFINDAN AKTARILDI

Yıl boyunca Körfez Ticaret Odası tarafından yapılan faaliyetler Oda Organ üyeleri tarafından sunuldu. Oda Genel Sekreteri Berat Nas, yıl boyunca yapılan faaliyetler ve verilen hizmetler hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Fatih Uykun 13. meslek komitesi adına gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumunu yaptı. İnşaat alanında faaliyet gösteren komiteler adına 15. Meslek komitesi başkanı Sayın Ayşe Hacet Aşar yıl boyunca yapılan çalışmaları aktardı. Körfez Ticaret Odası’nın aktif organlarından biri olan kadın girişimciler grubunun yaptığı çalışmaları ise Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Fatoş Durak üyelere sunumunu gerçekleştirdi. Genç girişimciler grubu adına icra kurulu üyesi Yunus Coşkun yapılan çalışmaların detaylarını sundu.

MESLEK LİSESİ GELECEK GARANTİSİ

Körfez Ticaret Odası’nın 2018 yılında sektörde kalifiye teknik çalışan sayısının yetersiz olduğunu tespit etmesiyle pilot okulu olan Körfez MTAL ile başladığı “Meslek Lisesi Gelecek Garantisi” projesi MEB, TOBB ve TOBB ETÜ tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında alınmış ve çalışmalar bir üst aşamaya çıkmıştı. Proje kapsamında yapılan çalışmalar, okulun bölümler, öğrenci sayıları, okulun fiziki imkanları , Avrupa Projeleri ve başarıları hakkında okul Müdürü Sayın Harun Künü de toplantıya katılan üyeler tarafından çok beğenilen bir sunum gerçekleşti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38