Saadet Körfez Erzurumlular derneği’nde

Saadet Partisi Körfez İlçe Yönetimi, Erzurumlular Derneği Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Körfez Şubesi tarafından konuk edildi.

Saadet Körfez Erzurumlular derneği’nde

Saadet Partisi Körfez İlçe Yönetimi, Erzurumlular Derneği Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Körfez Şubesi tarafından konuk edildi.

05 Mart 2014 Çarşamba 13:20
Saadet Körfez Erzurumlular derneği’nde
Seçim çalışmalarının başladığı günden beri ilçede seçime giren adayların uğrak noktası haline gelen Dadaşlar, bu kez de Ünal Aktaş ve Recep Sarıdoğan’ı konuk ettiler. Yapılan ziyaret toplantısında çalışmalarını anlatan Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Erzurumluların her zaman Milli Görüş’e yakın olduklarını ifade ederek, ‘’Milli Görüş’ün belediye başkanlığını kazandığı dönemde de Dadaşlar etkili olmuştur. Belediye hizmetlerinin yürütüldüğü dönemde bizden yardımlarını eksik etmeyen Erzurumlu hemşerilerimizin bu dönemde de oylarıyla destek vermelerini bekliyoruz’’ dedi.

Dadaşlara  hitaben konuşan Körfez belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş’ta projeleri hakkında bilgi vererek, ‘’Projelerimizi üretirken merkeze insan unsurunu koyarak çalışma yaptık. Göreve geldiğimizde de, yapılması gerekenleri dernekler, sivil toplum kuruluşları ve halk meclislerinin görüşlerini alarak belirleyeceğiz. Sanayici bir başkan olarak, hem istihdam sağlayacak, hem de vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri yaşam ortamını temin edecek çalışmalar yapacağız’’ dedi.

Ünal Aktaş daha sonra projeleri hakkında kısa bilgiler verdi ve Erzurumlukların desteğini istedi. Dernek Başkanı Yavuz Göğtürk, ilçeye hizmet verecek her adaya destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Sarıdoğan: SP Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Erzurumlulardan destek istedi.

Aktaş: SP Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, projelerini Dadaşlar’ a anlattı.

Erzurumlular derneği: Erzurumlular Derneği üyeleri Sarıdoğan ve Aktaş’ı dikkatle dinklediler. 

Son Güncelleme: 05.03.2014 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38