Yeniyalı Mahallesine Modern Köprü

Baharın yaklaşmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk veren Körfez Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Yeniyalı Mahallesine Modern Köprü

Baharın yaklaşmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk veren Körfez Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

13 Mart 2015 Cuma 10:54
 Yeniyalı Mahallesine Modern Köprü
 Projenin Yapımına Kısa Bir Süre İçerisinde Başlanılacak

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa edecek. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yapmış olduğu incelemeler ve halkın da istek ve talepleri sonucunda hazırlanan projenin yapımına kısa bir süre içerisinde başlanılacak.

Körfez’in Her Noktası Modern Görüntülere Kavuşuyor

Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda Yeniyalı mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Halkın Güvenliği En Ön Planda

Yeniyalı Mahallesi Dalyan Sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre içerisinde başlanılacağı belirtildi. Yapılacak olan köprü bölgeye modern bir görüntüde kazandıracak. Körfez halkına kaliteli hizmetler yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in her noktasında kaliteli hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Son Güncelleme: 15.03.2015 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38