Dijle Akın sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, 1 kasım seçiminde vatandaştan güven oyu almak için işletme ve pazar tezgahlarını gezdi.

Dijle Akın sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, 1 kasım seçiminde vatandaştan güven oyu almak için işletme ve pazar tezgahlarını gezdi.

07 Ekim 2015 Çarşamba 12:25
 Dijle Akın sahaya indi

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, 1 Kasım’da gerçekleşecek olan 26. Dönem milletvekili yenilenen seçimde Değirmendere halkından destek almak için Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde bulunan Salı pazarındaki Pazar esnafları ve vatandaşlarla buluştu.

YAĞIŞLI HAVA ENGEL OLAMADI

 MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, olumsuz hava şartlarına rağmen destek almak adına Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşla buluşmak üzere sahaya indi. Sağanak yağmur, Akın’ın vatandaşla tokalaşmasına engel olamazken, vatandaşın Akın’a ilgisi ve desteği yoğun oldu.

 “HEDEF 302 OY”

 MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dijle Akın, vatandaşlara MHP’nin ülkeye getireceği vaatlerden bahsederken, bu seçim virajında MHP’nin HDP’ ye milletvekili kaptırmaması gerektiğini vurguladı. Akın, “Biliyorsunuz ki, geçtiğimiz seçimde sadece 302 oy farkla HDP milletvekili çıkarabilmiş, ikinci sıra adayımız olan Lütfü Türkkan’ı meclise gönderememiştik. Aynı utancı yaşamak istemiyoruz. Son günlerde yaşanan terör olayları ülke olarak hepimizi kahretmiştir. Bu hususta artık derdimiz vatan derdine dönüşmüştür. Hepinizden istediğim tek şey MHP’ne oy vererek desteklemenizdir.” dedi.

Son Güncelleme: 07.10.2015 12:27
Anahtar Kelimeler:
Sahaya İndiDijle Akın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38