Karaosmanoğlu, Dilovası'nda seçim çalışmasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek meclis üyesi adayları ile bir araya geldi

Karaosmanoğlu, Dilovası'nda seçim çalışmasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek meclis üyesi adayları ile bir araya geldi

14 Mart 2014 Cuma 11:13
Karaosmanoğlu, Dilovası'nda seçim çalışmasında
 Meclis üyelerine seslenen Karaosmanoğlu Dilovası'nda seçimi alacaklarını söylerken, CHP Dİlovası Belediye Başkanı adayına da göndermede yaparak "Her dönem başka partiden aday olan insanlara halkımız güvenmiyor. Çizgisi, ilkesi ve davası olmayanların bu halka verecek birşeyi yoktur. Böyle adamlardan yönetici olmaz."dedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dün AK Parti İlçe Teşkilatında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, İl Genel Meclis Üyeleri, Dilovası Belediyesi meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

AK İCRAATLARA DEVAM

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Seçimlere 17 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu süreyi artık daha iyi kullanmalıyız. Herkes sorumluğunu yerine getiriyor ama biz daha fazlasını istiyoruz. Gece demeden gündüz demeden daha çok çalışacağız ve 30 Mart'tan sonra da AK icraatlara devam edeceğiz."dedi.

 

YENİ TÜRKİYE'NİN KURTULUŞ MÜCADELESİ

Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, 30 Mart yeni Türkiye'nin başlangıcının mücadelesi olacaktır. Herkesin gerekli desteği sunacağına inanıyorum. Göreve geldiğimizden bu yana çok başarılı bir süreç yaşadık. Bu süreç sonrası yeni bir seçim geldi. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde bir çok meclis üyesi arkadaşım yeniden aday olmak istedi. Ancak partimizin aldığı karar ile aday gösterilmediler. Meclis üyesi arkadaşlarımda bunu hoşgörüyle karşıladılar. Hepsine teşekkür ediyorum.

 

ABİM KARAOSMANOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Dilovası son beş yılda çok büyük hizmetler aldı. Bu hizmetlerin alınmasında burada görev yapan meclis üyesi arkadaşlarıma teşekür ediyorum. Ancak bize her zaman destek olan. Hemen hemen götürdüğümüz her projeye büyük destek vererek Dilovası'na önemli katkı sunan abimiz İbrahim Karaosmanoğlu'na da teşekkür etmek istiyorum. Ama teşekkürlerin en büyüğünü ülkemize ve Dilovası'na yapılan hizmetlerin baş mimarı olan Dünya lideri Başbakanımıza etmek istiyorum. Onunla dava arkadaşlığı yapmak bizler için bir onurdur. İnşallah 30 Mart'tan sonra da bizim yerimize Ali abimiz ve çalışma arkadaşaları hizmetlere devam edecekler.dedi.

 

30 MART'TAN SONRADA HİZMETE DEVAM

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, "Dilovamız son beş yılda gerçekten inanılmaz hizmetler aldı. Dilovası'nın kuruluşundan bu yana yapılan hizmetlerin en büyüğü son beş yılda yapıldı. Cemil Yaman'ı ve ekibini kutluyorum. İnşallah onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak bizlere nasip olacak. Mevcut meclis üyesi arkadaşlarımız ve meclis üyesi aday arkadaşlarımızla hiç durmadan uyum içerisinde çalışıyoruz. 30 Mart'tan sonra da projelerimizi hayata geçirmek için hiç durmadan hizmete devam edeceğiz."dedi.

 

HÜKÜMET, BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE UYUMU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmasında "Hizmet bir nöbet işidir. Halkımız hizmet nöbetini bize vermiştir. Son 12 yılda ülkemiz  başta olmak üzere Kocaeli'ye ve son beş yılda Dilovası'na güzel hizmetler yaptık. Kocaeli'de tam bir uyum içerisinde çalıştık ve halkımızın isteklerine cevap verdik. Hükümetimiz, Büyükşehirimiz ve ilçe belediyemizin uyumu bu bereketin sebebidir. Dilovası'nda önemli ölçüde alt yapı sorunları tamamlandı. Önümüzde ki beş yıllık süreçte ise Dilovası'na makyaj yapacağız. Görsele önem vereceğiz. Halkımızın güzel gözle göreceği bir kent olması için çalışacağız. Dilderesi'nin kenarında oturup çay içmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız.

 

SANAYİCİMİZLE BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRDİK

Göreve geldiğimizden bu yana kentimizi ve ilçelerimizi ortak akılla yönetmeye özen gösterdik. Kocaeli'de olduğu gibi Dilovası'nda da sanayici ile birlikte güzel çalışmalara imza attık. Şimdi Doğu Kavşağını sanayicimizle birlikte yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte ve en kısa sürede burayıda bitirmiş olacağız. Kocaeli her yıl Dilovası nüfusu kadar göç almaktadır. Yaşanan göçle birlikte Kocaelimizde ve Dilovamızda yaşanabilecek eksiklikleri görmemiz ve kentimizi tasarlarken bunları da hesaplamamız gerekiyor. Bizler hem bugünü hemde geleceği tasarlamak için çalışıyoruz.

 

DİLİSKELESİ SAHİLİNİ DÜZENLEYECEĞİZ

Önümüzde ki yeni dönemde sahillerimizin daha elverişli olması için çalışmalar başlatıyoruz. Tavşancıl Sahili dışında Diliskelesi ve Muallim Köy sahilinden Dilovalıların daha çok faydalanabilmesi için yeni sahip düzenlemeleri yapacağız. Denizimizi her geçen gün temizliyoruz. İnşallah yeni yapılan arıtma tesislerimizle de Dilovası'nda hep birlikte yüzeceğiz. Şuanda da TÜBİTAK verilerine göre denizimiz fazla kirli değil zaten.

 

DİLOVASI'NDA SEÇİMİ ALACAĞIZ

Önümüzde ki süreçte yine hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanı demek hizmetkar demek. Bizler de halkımıza hizmetkar olmaya devam ediyoruz. Bu seçimlerde hepimiz daha çok fedekarlık yapacak ve sorumluluğumuzu yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Dilovası'nda seçimi kazanamama gibi bir tereddütüm yok. Dilovası'nda seçimi alacağız. Biraz dalgalanmalar olabilir ama Dilovası'nda Ali kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz.

 

ÇİZGİSİ, İLKESİ VE DAVASI OLMAYANLARIN HALKA VERECEK BİRŞEYİ DE OLMAZ

Dilovası'nda her dönem bir başka partiden aday olan arkadaş şimdide CHP'den aday olmuş. Her dönem başka partiden aday olan insanlara halkımız güvenmiyor. Çizgisi, ilkesi ve davası olmayanların bu halka verecek birşeyi yoktur. Herkese birşeyler vaat ediyor. Boş vaatlerle bu geri yürümüyor. Böyle adamlardan yönetici olmaz. Vatandaşta tanıyor bunları biz işimize bakacağız. Bizim tek işimiz halkımıza hizmet etmektir."dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38