Başiskele Çocuk Akademisi'nde Eğitimler Başladı

Başiskele Belediyesi, Kocaeli'nin eğitim üssü Başiskele'de yeni bir eğitime destek projesini daha hayata geçirdi. Başiskele Çocuk Akademisi'nde eğitimler 5 Şubat Çarşamba günü başladı.

Başiskele Çocuk Akademisi'nde Eğitimler Başladı

Başiskele Belediyesi, Kocaeli'nin eğitim üssü Başiskele'de yeni bir eğitime destek projesini daha hayata geçirdi. Başiskele Çocuk Akademisi'nde eğitimler 5 Şubat Çarşamba günü başladı.

07 Şubat 2020 Cuma 15:13
Başiskele Çocuk Akademisi'nde Eğitimler Başladı

 

 

Eğitime ve geleceğin teminatı çocuklara büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, gelecek nesile yatırım yapmaya devam ediyor. Başiskele'de eğitim, kültür, sanat ve sosyal aktiviteleri göreve geldiği günden itibaren arttıran Başkan Özlü, seçim beyannamesinde de yer alan ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Başiskele Çocuk Akademisi'ni ilçeye kazandırdı.

 

Başiskele Çocuk Üniversitesi ile Kocaeli'de bir ilke imza atan Başiskele Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" anlayışıyla gerçekleştireceği Başiskele Çocuk Akademisi projesiyle de Başiskele'de ikamet eden ve eğitim gören öğrencilere ücretsiz eğitim desteği ve kültür-sanat etkinlikleri imkânı sağlıyor.

 

Öğrenciler, Çocuk Akademisi'nde okul dışı serbest zamanlarında uzman eğitimciler kontrolünde güvenli ve huzurlu bir ortamda, sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimleri konusunda destek alıyor, ihtiyaç duydukları kendilerini eksik hissettikleri derslerden ücretsiz eğitim desteği alıyor ve boş vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendiriyor.

 

Başiskele Belediyesi Çocuk Akademisi'nde öğrenciler, robotik kodlamadan ebru sanatına, dramadan iletişim becerilerine, akıl oyunlarından bilimsel çalışmalara kadar bir çok dersi uzman eğitimcilerden alıyor. Bahçecik Şehitekrem Mahallesi'ndeki Başiskele Çocuk Üniversitesi Binası'nda haftanın 3 günü (Çarşamba, Perşembe ve Cuma) 15:40-18:00 saatleri arasında eğitim alan öğrenciler haftada 7 ayrı derse katılım sağlayarak hem eğleniyor hem de öğreniyor.

 

Başiskele Çocuk Akademisi'nde verilen dersler:

 

  • ·         Eğlenceli Bilim ve Deney
  • ·         Robotik Kodlama
  • ·         Ebru Sanatı
  • ·         Drama ve Tiyatro
  • ·         Akıl Oyunları
  • ·         Temel Yaşam Becerileri
  • ·         Etüd

Çocuk Akademisi ile; duygu, düşünce ve taleplerini güzel bir şekilde ifade edebilen, özgüven ve medenî cesaret sahibi olan, sorumluluk bilincini kazanmış; sevgi, saygı ve yardımlaşma gibi evrensel değerleri benimseyen, yeteneklerinin farkına varan ve onları geliştirme fırsatlarını değerlendirebilen, kitap okuma sevgisini kazanan ve öğrenmeyi temel bir ihtiyaç olarak kabul eden, çevresiyle doğru iletişim kurabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyip kullanabilen, yeniliklere açık olan, milli ve manevi değerlere bağlı, bu değerleri kendi hayatında yaşayan, yasalara saygılı, vatanını, milletini seven ve tüm insanlığa faydalı olmayı ilke edinen nitelikli bir neslin yetişmesine ve huzurlu bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Şu ana kadar 101 öğrencinin başvuru yaptığı Başiskele Çocuk Akademisi'ne kayıtlar devam ediyor.

Son Güncelleme: 07.02.2020 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38