Genc-i Âlâlılar, Kış Spor Okulları’na Dolu Dizgin Başladı  

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere yönelik düzenlenen Başiskele Kış Spor Okulları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

Genc-i Âlâlılar, Kış Spor Okulları’na Dolu Dizgin Başladı  

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklar ve gençlere yönelik düzenlenen Başiskele Kış Spor Okulları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

11 Ekim 2023 Çarşamba 10:33
Genc-i Âlâlılar, Kış Spor Okulları’na Dolu Dizgin Başladı  

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında gençlere yönelik spordan sanata, bilimden teknolojiye her türlü  hizmetleri artırarak devam ettiren Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda da büyük rağbet gören ve binlerce gence fiziksel, ruhsal ve sosyal anlamda büyük fayda sağlayan spor okullarını ücretsiz olarak devam ettiriyor.  Başiskele Belediyesi 2023 Yılı Kış Spor Okulları yoğun katılımla dolu dizgin başladı.

 

8 BRANŞTA SPOR YAPMA İMKÂNI

 

Başiskele’de geleceğin teminatı çocukların beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak, özellikle çocukların sağlıklı ve zinde yaşamına destek vererek fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor. Geçen yıllar olduğu gibi yine bu dönemde de yoğun talep gören spor okullarında basketbol, voleybol, karate ve güreş branşlarında eğitimler başladı.  Velileri ile birlikte branşlarına göre kurs alacakları yerlere giden geleceğin sporcuları, uzman eğitmenler eşliğinde ilk sporlarını yaptılar.     

 

Başiskele Belediyesi tarafından 8 farklı spor dalında ücretsiz olarak verilen Kış Spor Okulları’nda yüzme, masa tenisi, jimnastik ve satranç dallarında eğitimler önümüzdeki günlerde başlayacak.

 

GELECEĞİN ŞAMPİYON SPORCULARI ÇIKACAK

 

Genc-i Âlâlı gençlerin ve çocukların spor yapmasını sağlayarak fiziksel ve zihinsel gelişimine, sosyalleşmesine katkı sunmanı sağlayan Başiskele Belediyesi Spor Okulları, kentin yetenekli sporcularının keşfedilmesini de sağlayacak. Spor okullarını başarıyla tamamlayan yetenekli gençler, Başiskele Belediyespor altında lisansları çıkarılarak çeşitli yarışma ve şampiyonalarda ter dökerek başarıdan başarıya koşma imkanı bulacak ve ülke sporuna kazandırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38