Başkan Gökçe’den, Anneler Günü Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ve Serdar Gökbayrak'ın annelerini ziyaret etti.

Başkan Gökçe’den, Anneler Günü Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ve Serdar Gökbayrak'ın annelerini ziyaret etti.

13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:09
Başkan Gökçe’den, Anneler Günü Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Anneler Günü dolayısıyla ilçede ikamet eden şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ve Serdar Gökbayrak'ın annelerini ziyaret etti. Başkan Gökçe, şehit annelerine çiçek ve hediyeler takdim ederek, onların acılarını paylaştı ve şehitlerimizin fedakarlıklarını unutmadıklarını belirtti.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve şehit anneleri gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan Gökçe, şehitlerimizin ailelerine her zaman destek olacaklarını ve onların yanlarında olduklarını vurgulayarak, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Şehit anneleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Gökçe'ye teşekkür ettiler. Anneler Günü'nü şehit anneleriyle birlikte kutlayan Başkan Gökçe, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi ve onların ailelerini her zaman minnetle anacaklarını belirtti.

Anneler Günü münasebetiyle Derince’de bir dizi etkinlik gerçekleşirken Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çeşitli ziyaretlere imza attı. Başkan Gökçe bu kapsamda şehit ailelerinin evlerine konuk olarak aileleri bu özel günde yalnız bırakmadı. İlk olarak şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve annesi Emine Arlı’yı ziyaret eden Başkan Gökçe, ardından şehidimiz Serdar Gökbayrak'ın annesi Ferdane Açıksöz’ü ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe “Anneler Günü’nde ilçemizde ikamet eden Şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ile Serdar Gökbayrak'ın ailelerini ziyaret ettik. Bu vesileyle başta Şehit ve gazi yakınları olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2024 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38