banner28
banner23
banner36

Çenesuyu’nda İndirim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatıyla Marmara Bölgesi’nin en önemli markaları arasında yer alan Çenesuyu’nda indirim yapıldı

Çenesuyu’nda İndirim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatıyla Marmara Bölgesi’nin en önemli markaları arasında yer alan Çenesuyu’nda indirim yapıldı

04 Kasım 2019 Pazartesi 15:17
Çenesuyu’nda İndirim

Fiyatlar Düştü

Evliya Çelebinin "abıhayat" olarak betimlediği rivayet edilen Çenesuyu, günümüzde de Marmara Bölgesi’nin en önemli işletmelerinden. Çenesuyu yaptığı üretimle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Derince’nin ve Marmara Bölgesi’nin en önemli markalarından birisi olan Çenesuyu’nda Başkan Zeki Aygün’ün talimatıyla indirim yapıldı. Banka faizleri, döviz ve hammaddedeki düşüş fiyatlara yansıtıldı. Yapılan düzenlemeyle birlikte, 24 adet 0.5 pet şişe, 12 adet 1.5 pet şişe ile 4 adet 5 litre fiyatları 9 TL’den 8,5 TL’ye, 225cc 40 bardak koli su fiyatı ise 9.5 TL’den 9 TL’ye düştü.

“Çenesuyumuz halkımızın değeridir”

Konuyla ilgili açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Piyasalardaki rahatlama, faizler, döviz fiyatlarındaki düşüş ve Çenesuyu’nda kullandığımız hammadde maliyetleri aşağı düşünce bizler de bunu indirim olarak halkımıza yansıttık. Çenesuyumuz Derince’nin, yani halkımızın bir değeridir. Bu değerimize sahip çıkarken halkımızın da Çenesuyu’nu en uygun şartlarda içmesi için elimizden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğiz. İndirimimiz hem fabrikamıza hem de halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Çenesuyu’nda İndirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38