Gölcük nöbetinde muhteşem final

Gölcük Belediyesi tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize, cumhuriyetimize yönelik yapılan hain darbe girişiminde, milli irade ve duruş sergileyerek, şehit düşen tüm demokrasi şehitlerinin ruhlarına Demokrasi Nöbetininin son gününde de Kuran-ı Kerim okutuldu.

Gölcük nöbetinde muhteşem final

Gölcük Belediyesi tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize, cumhuriyetimize yönelik yapılan hain darbe girişiminde, milli irade ve duruş sergileyerek, şehit düşen tüm demokrasi şehitlerinin ruhlarına Demokrasi Nöbetininin son gününde de Kuran-ı Kerim okutuldu.

11 Ağustos 2016 Perşembe 12:22
Gölcük nöbetinde muhteşem final

 Gölcük Belediyesi tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize, cumhuriyetimize yönelik yapılan hain darbe girişiminde, milli irade ve duruş sergileyerek, şehit düşen tüm demokrasi şehitlerinin ruhlarına Demokrasi Nöbetininin son gününde de  Kuran-ı Kerim okutuldu.

Demokrasi Nöbetinin Finalinde Kuran-ı Kerim ve ilahiler okutulurken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, ve binlerce vatandaş katılım göstererek birlik ve beraberlik en güzel örnekleri sunmaya devam ediyor. Başkan Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da bu süre boyunca halkla beraber sohbet edip onlarla birlikte meydanlarda yerlerini alıyorlar. Ayrıca son günde gerçekleştirilen programlarda Kocaeli Ak Parti Milletvekillerinden İlyas Şeker ve Zeki Aygün de katılım göstererek halkımızın yanında yer almaya, meydanların nabzını yoklamaya devam ediyor, onlarla sohbet edip duygu ve düşüncelerini paylaşıyorlar.

Demokrasi Nöbetinin finalinde Başkan Mehmet Ellibeş ve Kaymakam Adem Yazıcı konuşmalarıyla vatandaşa birlik ve beraberlik mesajları vermeye de devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Demokrasi nöbeti boyunca herkes sağduyulu davranarak güzel bir birliktelik örneği gösterdi . Milli irade sayesinde darbenin büyüğü önlendi. Hergün vatandaşlarımızın yoğun katılımla gerçekleştirilen demokrasi nöbeti final gününde de yoğun bir katılımla gerçekleşti. İlk günden bu yana taşkınlık çıkarmadan güzel bir şekilde vatanına sahip çıkarak görevini layıkıyla yapan tüm Gölcük’lü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah, dedi.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı " Ordumuza, askerimize her daim sahip çıkalım. Çünkü Türkün itibarı ordusudur, askeridir. Bunları itibarsızlaştırmalarına izin vermeyelim. Vatanımıza çok büyük vazifelerde bulunan polisimizi de gereken değeri her zaman vermeye gayret gösterelim. İlk günden bu yana, final gününe kadar gösterdiğimiz birliktelik örneğini bundan sonra da hayatımızın her safhasında göstermeye gayret edelim. Çünkü bu vatan hepimizin ve ona her daim sahip çıkmamız, korumamız ve kollamamız gerekir. İstenildiği zaman türk milletinin nasıl bir birliktelik örneği gösterebileceğini herkes gördü. Nitekim Demokrasi Nöbetinin Final gününde de Anıtpark’ı dolduran Gölcük’lü vatandaşlarımız bunun en büyük örneği” dedi.

Anıtpark meydanını dolduran vatandaşlarımız büyük bir dikkatle okutulan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahilere kulak verirken, şehitlerimizi unutmadıkları, milli birlik ve beraberliğimizin korunması için gerektiği zaman ellerinden geleni her daim yapacakları yüzlerinden okunuyor. Devam Eden Demokrasi nöbetleri boyunca vatandaşlarımıza güzel bir görsel şölen yaşatan Mehteran Takımı, Demokrasi Nöbetinin Finalinde de Anıtpark’ta  vatandaşlarımıza güzel anlar yaşattı. Kuran-ı Kerim Tilavetlerinin ardından da dualar edildi. 

Son Güncelleme: 11.08.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38