Başiskele'de her akşam 3 bin kişilik iftar

Başiskele halkıyla her fırsatta bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz on bir ayın sultanı Ramazan'ın sevincini Başiskele halkı ile yaşıyor.

Başiskele'de her akşam 3 bin kişilik iftar

Başiskele halkıyla her fırsatta bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz on bir ayın sultanı Ramazan'ın sevincini Başiskele halkı ile yaşıyor.

12 Haziran 2016 Pazar 13:45
Başiskele'de her akşam 3 bin kişilik iftar

 Başiskele halkıyla her fırsatta bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz on bir ayın sultanı Ramazan'ın sevincini Başiskele halkı ile yaşıyor. Ramazanın bereketiyle kurulan iftar sofraları ve Ramazan programları hafta içi her akşam Başiskele Sahili’nde düzenleniyor. Düzenlenen iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Ramazan ayının insanları birleştiren, kaynaştıran, paylaşımları arttıran bir ay olduğunu dile getirerek bu birlikteliği her fırsatta gösteren Başiskele halkına ve diğer ilçelerden gelen misafirlere teşekkür etti.

Limaş A.Ş tarafından verilen iftar yemeğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı. İftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
AYAZ, “BURADAKİ KALABALIK BAŞİSKELE’NİN DOSTLUĞUNU VE KARDEŞLİĞİNİ GÖSTERİYOR”
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşmasında Bizi ramazana kavuşturan rabbimize hamdolsun. Sizlerle birlikte huzur ve sevinç dolu akşamlar gerçekleştiriyoruz. Buradaki kalabalık Başiskele’nin farklılığını, dostluğunu, kardeşliğini, birbirine olan sevgisini ve saygısını gösteriyor. 7 yıldızlı ilçemizin bir yıldızı huzurdur. Bu huzuru her zaman yaşıyoruz. Sizlerle hizmet etmekten, birlikte olmaktan onur duyuyorum dedi.
KARAOSMANOĞLU, "BU GÜZELLİKLER HEPİMİZİ MUTLU EDİYOR"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında “Bundan yaklaşık 10 yıl önce bu sahillerde bırakın iftar yapmayı geçmek bile mümkün değildi. Başiskele’nin bütün deprem enkazı bu sahillere yığılmıştı. Hamdolsun binlerce kamyonla o molozları temizledikten sonra sahillerimizi Başiskelemizin güzel insanlarına layık hale getirdik. Çevrenin güzelliği insanın gönlüne ve yüzüne yansır. Güzel bir çevre insana huzur ve mutluluk verir. Onun için çevremizi önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz bu güzellikleri bizden istiyor. Bu güzellikleri gördüklerinde inanın sizler ve bizim gibi onlarda mutlu oluyor" diye konuştu.


"ÜLKEMİZE ASLA DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER"

Ülkemiz bereketli topraklar üzerinde kurulu olduğunu söyleyen ve kalkınmamızı istemeyen kıskançların varlığından bahseden Başkan Karaosmanoğlu, "Dünyanın kanını emen merhametsiz zalimler var maalesef. Bizim gelişme kaydetmemizi ve huzurlu ülke olmamızı kendilerince çok görüyorlar. Güneydoğuda emniyet güçlerimizin ortaya koyduğu kahramanlık, sadece PKK ve uzantılarıyla yapılan mücadele değildir. Dünyanın kanını emen zalimlere karşı yapılan destansı bir mücadeledir. Şunu bilsinler ki biz asla diz çökmedik, çökmeyeceğiz. Allah doğrunun yanındadır. Hepimizin canı zaman zaman yanıyor. Güvenlik güçlerimiz şehit oluyor. Onların her biri benim ailemin birer ferdidir. Hepimizin de öyle gördüğünü biliyorum. Ramazan ayında Emniyet güçlerimize bol bol dua ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Allah onlara güç kuvvet versin” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 12.06.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38