KO-MEK ikinci döneme hızlı başladı

Kocaeli’de halk üniversitesi olarak bilinen, 44 kurs merkeziyle Kocaeli’nin her köşesinde faaliyet gösteren KO-MEK eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

KO-MEK ikinci döneme hızlı başladı

Kocaeli’de halk üniversitesi olarak bilinen, 44 kurs merkeziyle Kocaeli’nin her köşesinde faaliyet gösteren KO-MEK eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor

11 Şubat 2015 Çarşamba 10:19
KO-MEK ikinci döneme hızlı başladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), 15 günlük aranın ardından eğitimlere başladı. KO-MEK, kurulduğu günden bugüne el sanatlarından bilim teknolojilerine, çocuk gelişimi eğitiminden giyim üretim teknolojisine, sanat ve tasarımdan yabancı dillere kadar ücretsiz sanat ve meslek eğitimi veriyor.

 

EĞİTİM ALANI GENİŞLİYOR

11 yıldan bu yana birçok alanda kursiyerlerine hizmet vermenin gururunu yaşayan, 2. döneme de hızlı bir şekilde başlayan KO-MEK’te; Yabancı Diller, Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Bahçecilik, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Ev Hizmetleri, Giyim ve Üretim Teknolojisi, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Gösteri Sanatları, Okuma Yazma, Spor, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam Teknolojisi gibi 22 meslek dalında ve 149 branşta eğitim veriliyor.

 

BAŞVURU İÇİN KURSLARA ULAŞIN

KO-MEK her döneme farklı alanlar, farklı branşlar ile eğitimlere devam ediyor. Başvurmak isteyenler ya da branşlar hakkında bilgi almak isteyenler en yakın KO-MEK Kurs Merkezi’ne giderek, 325 63 63 numaralı telefonu arayarak ya da www.komek.org adresinden de bilgi alabilirler.

 

Son Güncelleme: 12.02.2015 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38