Otobüs devrildi, şoför kurtulamadı

Kartepe'de meydana gelen kazada özel halk otobüsü devrildi. Kazada 10'dan fazla kişi yaralandı. Kalp krizi geçiren otobüs şoförü ise yaşamını yitirdi

Otobüs devrildi, şoför kurtulamadı

Kartepe'de meydana gelen kazada özel halk otobüsü devrildi. Kazada 10'dan fazla kişi yaralandı. Kalp krizi geçiren otobüs şoförü ise yaşamını yitirdi

06 Mayıs 2016 Cuma 14:02
Otobüs devrildi, şoför kurtulamadı

 Kaza, Kartepe Çuhane Caddesi üzerinde meydana geldi. 41 HC 742 plakalı özel halk otobüsü, 63 yaşındaki şoför Ali Osman Kaçar'ın kalp krizi geçirmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 10'dan fazla kişi yaralandı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Otobüste sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan kalp krizi geçiren otobüs şoförü Ali Osman Kaçar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Kaza sırasında otobüste bulunan bir görgü tanığı olayı nasıl yaşandığına dair açıklamalarda bulundu. Görgü tanığı, otobüsü bir belediye otobüsü sürücüsünün sıkıştırdığını, sonrasında otobüsün önünü keserek otobüs şoförü Ali Osman Kaçar'ı darp ettiğini ifade etti. Görgü tanığı şunları söyledi:

"Perşembe Pazarı'nın orada sıkıştırdı. Kandıra Sapağı'nda yolu kesti. Daha sonra şoföre vurmaya başladı, hakaret etti. Sonra buraya geldik, burada bekleme yapacak sandık ama direğe vurdu bir anda yan yattı. Bende hemen ön camdan dışarı çıktım. Ambulansı arayıp haber verdim. Otobüs şoförü kalp krizi geçirdi. Otobüs sürücüsü Kandıra Sapağı'nda yolu kesti, otobüs şoförü otobüsten inmek istedi. Biz şoförü tuttuk o sırada inmesin diye, belediye otobüsünün sürücüsü kapıyı açtığı sırada otobüs şoförüne vurdu. O da bu olaya sinirlendi herhalde burada kalp krizi geçirdi."

Son Güncelleme: 06.05.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
KartepeKazaOtobüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38