Vatan bizim namusumuzdur

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemizde milli birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı bu günlerde anlamlı ziyaretlerine devam ediyor. Doğan, ziyaretleri kapsamında kendisinin de fahri üyesi olduğu Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Savaşı Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret etti.

Vatan bizim namusumuzdur

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemizde milli birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı bu günlerde anlamlı ziyaretlerine devam ediyor. Doğan, ziyaretleri kapsamında kendisinin de fahri üyesi olduğu Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Savaşı Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret etti.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 18:19
Vatan bizim namusumuzdur

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemizde milli birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı bu günlerde anlamlı ziyaretlerine devam ediyor. Doğan, ziyaretleri kapsamında kendisinin de fahri üyesi olduğu Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Savaşı Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret etti. Doğan ilk ziyaretini Nedim Gürünlüoğlu’nun başkanı olduğu Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Savaşı Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği’ne yaptı. Buradaki sohbetin ardından İzmit Belediye Başkanı, Yunus Coşkun’un başkanlığını yaptığı Türkiye Muharip Gaziler Derneğine geçti. Ziyaretlerde Belediye meclis üyeleri İbrahim Elgin ve Mehmet Çetin de yer aldı.

 

SADECE TÜRK MİLLETİNİN DEĞİL TÜM İSLAM ÂLEMİNİN GAZİLERİSİNİZ

 

Sıcak ve samımı ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Başkan Doğan “özellikle memleketimizin böyle hassas ve önemli bir dönemindeyken sizlerin daha fazla hatırlanmanız ve daha fazla gözünde olmanızı arzu ettik. Sizleri zaten hiçbir zaman unutmuyoruz, Türk milletinin binyılları bulan tarihinde şehitlik ve gazilik ulaşılabilecek en önemli rütbedir. Şehitlerimiz ve bir o kadar da gazilerimiz sayesinde burada oturup konuşuyoruz, ezanlarımız okunuyor, bayrağımız dalgalanıyor. Sizler, birer kahramansınız ve Tük milletinin şehidi ve gazisi olarak çok ulvi bir noktadasınız. Sizler, sadece Türk milletinin değil tüm İslam aleminin ve tüm mazlum halkın gazisiniz.

 

ELİMİZDE BAYRAK VE VATAN SEVGİSİ VARDI

 

Bir dönem düşman ülkeyi işgal ettiğinde elimizde balta ve kürek, 15 Temmuz gecesi de düşman saldırısında da elimizde bayrak ve vatan sevgisi vardı. İnsanlarımız korkmadan tankların üzerine gittiler ve elleriyle tankları durdurmaya çalıştılar ve başardılar. Bu hainliği yapanlar bizim askerimiz değil, bizim üniformamızı giyen düşman askeridir. Bir düşman Türkiye’ye dışarıdan saldırsa bundan daha fazlasını yapmazdı. Milletimiz bu mücadelesiyle silahsız da nasıl savaşılabileceğinin mesajını dünyaya verdi. Türk milletinin her dönemde oyunları bozduğunu ve bozmaya devam edeceğini tüm dünya gördü. Bizi bir Suriye, Filistin, Irak, Mısır’la karıştırdılar.

 

HERYERDEN TEMİZLENMELİ

 

Bu mücadele, içten de sürmeli, bu çeteler kurumlarımızdan da temizlenmeli. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Sivil toplum örgütleri de basında içerisindeki bu terör örgütü mensuplarını temizlemeli. Bu bir ihanettir ve ihanetin affı olmaz. Biz vatan sevgimizi, vatana, millete bağlılığımızı eşimizin, kızımızın namusu görürüz. Vatan bizim namusumuzdur. Bu değerlerimize dokunulması bizim kırmızı çizgimizdir ve affı yoktur.

 

GÖNLÜMDEKİ HALK SEVGİSİ ÇOK COŞKULUDUR

 

Gerekenler yapılacak. Kurumlarıyla, istihbaratıyla ve diğer tüm unsurlarıyla güçlü bir Türkiye olacağız. Bu büyük musibetten hayra geçişi yapacağız. Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Görevimde duruşum dik, açık ve nettir ama gönlümdeki halk sevgisiz de çok coşkuludur. Milletin bu günlerde gösterdiği bu mücadele milletimize hayranlığımızı kat kat arttırdı. Dünyanın hiçbir yerinde bu mücadeleyi göremezsiniz.

 

KOL KOLA OMUZ OMUZA OLMAYI ÖĞRENDİK

 

Hain saldırı sonrası bu mücadelede destek olan  siyasi partilerimizi ziyaret edip, destekleri için teşekkür ettik. Onlar zannediyor ki, biz siyasi partilerle tartışıyoruz, atışıyoruz ve böyle bir olayda ayrışırız, birbirimize düşeriz. Türk milleti badire gördü mü her şeyi unutur. Söz konusu vatan milletse gerisi teferruattır” dedi.

 

ALLAH BÖYLE GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN

 

Dernek başkanları da  Başkan Doğan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile “Allah böyle elim, böyle kaoslu günleri bir daha yaşatmasın. 15 Temmuz darbesini kınıyor ve lanetliyoruz. Türk silahlı kuvvetlerinin içerisine sızmış ve kendileri için üniformaların içerisine gizlenmiş bu hain teröristlerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Demokrasiye olan inancımızı asla kaybetmeden gövdemizi siper etmeye devam edeceğiz. Biz gaziler olarak bu mücadele de he zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız” şeklinde konuştular. 

Son Güncelleme: 01.08.2016 18:20
Anahtar Kelimeler:
DoğanIzmitBelediyesiNevzat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38