Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Otobüsçülerin parası yattı

Kocaeli de 65 yaş ve üstü vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz taşınması ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca 1647 araç sahibinin hesaplarına 12 Milyon 450 Bin TL yatırıldı.

 
Kocaeli de 65 yaş ve üstü vatandaşların toplu taşıma araçlarından ücretsiz taşınması ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca 1647 araç sahibinin hesaplarına 12 Milyon 450 Bin TL yatırıldı.

79 araç sahibine ise hesaplarını bakanlığa ulaştırmadığı için ödeme yapılamadı. Hesaplarını bakanlığa ulaştırmaları halinde en kısa sürede paraları yatacak açıklaması yapıldı. Ödeme Nisan 2015 ile Şubat 2016 dönemini kapsıyor.

 

CEYHAN ARAYA GİRMİŞTİ

Toplu taşıma kooperatifleri bilindiği üzere 65 yaş ve üstü vatandaşların paralarının yatmaması nedeniyle ücretsiz taşıyamayacaklarını açıklamamışlardı. Bunun üzerine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan devreye girmiş ve paralarının ödenmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşmüş ve paraların kısa sürede yatırılması için çalışmıştı. Görüşmenin ardından araç sahiplerine paraları bugün itibari ile hesaplarına yattı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
55 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor