Okul Çevrelerinde Kontrol
07 Ocak 2026 günü Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Güvenli Okul” uygulaması kapsamında İzmit ilçesinde 8 okul ve çevresi denetlendi. Öğrencilerin güvenliği için yapılan uygulama, ilçe genelinde titizlikle yürütüldü.
Şahıs ve Araç Denetimleri
Denetimlerde toplam 127 şahıs ve 5 araç kontrol edildi. Polis ekipleri, okul çevresinde bulunan umuma açık yerlerde de incelemelerde bulundu.
Olumsuzluk Tespit Edilmedi
Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı. Emniyet yetkilileri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için düzenlenen uygulamanın olumlu sonuç verdiğini açıkladı.
Kararlılık Mesajı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, “Çocuklarımızın güvenli eğitim ortamını sağlamak amacıyla uygulamalarımız ilimiz genelinde kararlılıkla devam edecektir” açıklamasında bulundu.