Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Süt Kupası’nda şampiyon Mimar Sinan oldu

Körfez Belediyesi öncülüğünde ilkokullar arasında düzenlenen Süt Kupası’nda kazanan nefes kesen maç sonrasında Mimar Sinan İlkokulu oldu.

 Süt Kupası’nda şampiyon Mimar Sinan oldu

Körfez Belediyesi öncülüğünde ilkokullar arasında düzenlenen Süt Kupası’nda kazanan nefes kesen maç sonrasında Mimar Sinan İlkokulu oldu. 

 

Körfez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen İlkokullar arası Süt Kupası Futbol Şenliği, oynanan final maçları ve müsabakaların ardından düzenlenen kupa töreni ile sona erdi. Büyük heyecana sahne olan final maçını; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Spor Akademileri Koordinatörü Metin Özkan, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler birlikte izledi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Yaklaşık 1 ay süren kupanın final maçı, Mimar Sinan İlkokulu ve Fatih İlkokulu arasında oynandı. Gülen taraf ise sahadan 5-3’lük skorla ayrılan Mimar Sinan İlkokulu oldu. Şampiyon olan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, ödül töreninde ilk konuşan isim İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan oldu.

Okutan, “14 takımla başlandı ve bugün finali yapıldı. Ben öncelikle Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hem eğitim hem de spor anlamında büyük destekler sundu” dedi.

HEPİNİZ BİR’İNCİSİNİZ

Başkan Baran, “Güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Kaybedeni olmayan, kazananın ise Körfez ve spor olduğu bir turnuva oldu. Gençler, sevgili yavrularımız sakın birinci olamadık diye üzülmeyin. Hepiniz birinci, bir incisiniz. Eğitimde de sporda da her zaman başarıya odaklanın. Daha yapacağımız çok güzel işler var. Geleceğin ünlü futbolcuları, yöneticileri sizler olacaksınız. Onun için asla pes etmeyin, yılmayın başarıya odaklanın” ifadelerini kullandı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Konuşmaların ardından şampiyon olan Mimar Sinan İlkokulu’na kupasını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran verirken, turnuva da ikinci Fatih İlkokulu, üçüncü Hereke Nuh Çimento İlkokulu, dördüncü de Fahri Korutürk İlkokulu oldu. Diğer okullara da katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. Ayrıca turnuvanın ‘en’leri de unutulmadı, gol kralı ve en centilmen oyuncu da ödüllendirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.