Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Sarmaşık Dere tamam SIRA AĞADERE’DE

Sarmaşık Dere üzerindeki köprü çalışmasında sona doğru gelen ekipler, şimdi Ağadere’ye yeni bir geçiş köprüsü yapmak için çalışma başlattı

Körfez Belediyesi, ilçedeki ulaşım ağını genişleten çalışmaları sürdürüyor. Ağadere Caddesi’ndeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla dere üzerine geçiş köprüsü inşa eden Körfez Belediyesi, şimdi de Ağadere Caddesi ile Yeni Yalı Mahallesi Çeşme Sokak arasındaki mevcut köprüyü genişletmek adına çalışma başlattı.

KISA SÜREDE BİTECEK

Ekipler kısa süre önce Mimar Sinan Mahallesi’nde Sarmaşık Dere üzerinden geçişe olanak sağlayacak köprü için çalışma başlatmış, bu köprü sayesinde ana güzergah üzerindeki trafik yükü biraz olsun azaltılması hedeflenmişti. Köprü için çalışma yürüten ekipler, bu çalışmanın büyük kısmını tamamladı. Başkan İsmail Baran da hafta sonu alanda inceleme yaptı.

KÖPRÜ GENİŞLETİLECEK

Başkan Baran, kısa süre içerisinde eksiklerin giderilerek köprünün araç geçişine açılacağını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ise Ağadere üzerindeki mevcut köprüyü hem yenilemek hem de genişletme adına çalışma başlattı. Genişleyecek alanda ekipler tarafından hafta sonu beton döküm işlemi gerçekleştirildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KSO Oda Orkestrası’ndan Müzik Dolu “Yaza Veda” Konseri
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs Kocaeli’de Yakalandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yıldız Demir, Çelik Sektörü Kocaeli’de SteelOrbis Etkinliğinde Buluştu
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolunda Kaçak Sigara Filtresi Operasyonu
SİYASET
33 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetimi Gündemi Değerlendirdi
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ata Tohumuyla İlk Hasat Gerçekleşti
TEKNOLOJİ
36 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu