Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İhtiyaç sahibi vatandaşlara proje yardımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giyim gibi birçok sosyal alanda yardımda bulunuyor.

Büyükşehir bu sosyal yardımların yanı sıra arsası olup evi olmayan ve fakir durumdaki vatandaşlara da ev sahibi olmaları için proje yardımı sağlıyor. Proje yardımı, yapılan detaylı kontroller sonucunda gerçekleştiriliyor.

PROJE YARDIMI

Proje yardımından faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine ait arsa tapusu, fakirlik kâğıdı ve nüfus cüzdan suretiyle başvuruda bulunabiliyor. Vatandaşlar başvurularını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Şube Müdürlüğü’ne yapabiliyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yapılan inceleme neticesinde, ihtiyaç sahipliği tescillenen başvuru sahiplerine proje yardımında bulunuluyor.

KENT GENELİNDE

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığınca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki 12 ilçe belediyesinde ikamet eden vatandaşlarımıza, belli metrekarelerde binalar için proje yardımında bulunuluyor. Başvuruda bulunarak ihtiyaç sahipliği onaylanan ve ruhsat evraklarını tamamlayan birçok vatandaşın, projeleri çizilerek ilgili ilçe belediyesinden ruhsat almaları sağlandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
126 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında