Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran’dan öğrencilere müjde

Eğitim katkı payı için başvurular ekim ayında başlıyor Türkiye’de üniversite öğrencilerine ‘eğitime katkı payı’ veren tek belediye olan Körfez Belediyesi, desteğini bu sene de devam ettirecek


Körfez Belediyesi Gün Işığı Derneği iş birliği doğrultusunda, 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitime katkı payı desteğini bu yıl da devam ettirecek. Belediye Başkanı İsmail Baran; “Genç kardeşlerimize ne söz verdiysek yerine getirdik. Görevde olduğumuz süre içinde öğrencilerimizin eğitim alanında her zaman yanında olacağız. Ekim ayının ilk haftasından itibaren burs başvurularımız başlayacak. Hiçbir genç kardeşimizin şüphesi olmasın, Başkan ağabeyleri onların her zaman yanında” ifadelerine yer verdi.
BAŞVURULAR EKİM AYINDA

İnternet üzerinden başvurusunu yapan öğrenciler; online başvuru sonrasında kendilerinden istenecek olan nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenci belgesi, bankamatik kartı veya hesap dekont fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve ikametgah ilmühaberi gibi belgeleri Körfez Belediyesi’ne gelerek yetkililere teslim edecek. Başvurular, ekim ayının ilk haftasında başlayacak.
RESMİ SİTEDE YAYINLANACAK
Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmeler sonrasında eğitime katkı payı verilmesi kararlaştırılan öğrencilerin isimleri, yine www.korfez.bel.tr adresinden duyurulacak. Daha sonra katkı payı ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

YILLARIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
Eğitime, öğrencilere büyük önem veren Başkan İsmail Baran, yıllardır hayali kurulan Körfez Kampüsü’nü ilçede hayata geçirdi. 2018-2019 akademik yılında Kocaeli Üniversitesi – Yabancı Diller Yüksekokulu olarak faaliyete geçecek olan kampüs, tüm fakültelerin hazırlık sınıflarını da içinde barındıracak. Körfez artık sanayi değil, İlim kenti olarak anılacak.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
207 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı