Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İntihar etti

İzmit Alikahya’da bulunan ormanlık alandaki ağaca kendisini asan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. İntihar eden kişinin cenazesini ise bölgede hayvan otlatan çobanlar buldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi üzerindeki ormanlık alanda hayvan otlatan çocuklar ağaçta iple asılı bir şahsın olduğunu görünce yanlarındaki balta ile ipi keserek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ismin Fevzi Dilek (53) olduğu öğrenilen kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Dilek’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İzmit Şahinler Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen Dilek’in neden intihar ettiği henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
206 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı