Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez, Şener Söğüt’e Emanet

GAYEMİZ GÖNÜL KAZANMAKTI

İlçe Başkanlığında teşekkür konuşması yapan ve birlik beraberlik mesajları veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt;“12 Ocak 2019 tarihinde adaylığımın açıklanmasının ardından 80 günü aşkın bir süre zarfında seçim kampanyamızı yürüttük. Bu süre içerisinde vatandaşlarımızın gönlünü kazanmayı gaye edinerek kendimizi ve icraatlarımızı anlatmaya çalıştık. 31 Mart’ta seçim kampanyamızdaki çalışmalarımızın karşılığını hamd olsun sandıktan aldık. Önümüzdeki süreçte inşallah gönül belediyeciliğini gönüllere nakış nakış işleyeceğiz.

AZİZ MİLLETİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Vatandaşlarımızın çoğunluğu tercihini bizden yana kullanarak bir kez daha AK Parti dediler. 1 Nisan itibariyle bu şehrin hizmetkârı olduk. Bizleri bu göreve layık gören ailesi, mensubiyeti, yaşam biçimi, aidiyeti ve felsefi inancı her ne olursa olsun 36 mahallemizdeki tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz her zaman başımızın tacıdır, başımızın üstünde yerleri vardır” dedi.

VATANDAŞLAR TEBRİK ETTİ

Seçim sonuçlarının açıklamasıyla birlikte İlçe Başkanlığında coşkulu bir kalabalık oluştu. Teşkilat mensupları başta olmak üzere, Körfezli vatandaşlar da Körfez Belediye Başkanlığına seçilen Şener Söğüt’ü tebrik ettiler.

RAMAZAN TUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Şener Söğüt’ün konuşmalarının ardından konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna; “2002 yılında aziz milletimize hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, inandığımız değerler doğrultusunda, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bir kez daha AK Parti diyen değerli Körfez halkımıza şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart mahalli idareler seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışan SKM (seçim koordinasyon merkezi) Başkanımıza ve ekibine, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile yönetimlerine, teşkilatımızın bel kemiği olan mahalle başkanlarımıza, zaferimizin sancaktarı olan sandık müşahitlerimize ve hülasa yeniden bir zafer destanı yazan tüm teşkilatımıza, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

ŞENER SÖĞÜT KİMDİR?

Şener Söğüt, 1975 Muş doğumludur. Makine Yüksek Mühendisi olan Şener Söğüt, ticaretle uğraşmaktadır. Kocaeli ve Körfez Belediye Meclis Üyesi, Körfez Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı ve Gurup Sözcüsü görevlerini yürütmüştür. Siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti'de kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı olmak üzere birçok kademede görev aldı. Şener Söğüt son olarak AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olmuş ve sonuçların açıklaması %49,17 ile Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
Gebze ve İzmit’te Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Yakalandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
GTÜ’lü Öğrenciye Türk Fizik Derneği’nden Prestijli Ödül
BAŞİSKELE
6 Kez Görüntülendi.
Başiskele Kavşağı’nda Trafik Teknolojiyle Kontrol Altında
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kaçak Sigara Operasyonu: 700 Paket Ele Geçirildi
DERİNCE
14 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden Festivale Ücretsiz Ulaşım Desteği
KÖRFEZ
71 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: Çamlıtepe Spor Kompleksi İçin İlk Adım Atıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KSO Oda Orkestrası’ndan Müzik Dolu “Yaza Veda” Konseri
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs Kocaeli’de Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Yıldız Demir, Çelik Sektörü Kocaeli’de SteelOrbis Etkinliğinde Buluştu